fbpx

Actrice Kimberley Klaver: ‘Ik grijp vaak naar mijn buik, maar deze voelt leeg’

Vorige week is actrice Kimberley Klaver voor de tweede keer moeder geworden. Ze verwelkomde met liefde haar zoontje Dani. Gisteren plaatste ze op sociale media een dappere foto met haar ‘lege’ babybuik. Op de foto is te zien dat ze nog een zwangerschapsbuik heeft. Ze vertelt dat ze heel trots is op haar lichaam. Ook bewondert ze haar eigen kracht, omdat ze haar zoontje op de wereld heeft gezet.

“Ik grijp vaak naar mijn buik en deze voelt nu leeg. Een lichaam zoekend naar zijn originele vorm. Vaak is het zo dat je na je zwangerschap de buik meteen moet ‘verbergen’ Er zit immers geen baby meer in en dus wordt het regelmatig als ‘niet mooi’ beschouwd. Ik laat hem wel lekker zien”, zegt ze in haar post op Instagram.

Ook zegt ze in haar post dat ze geen idee heeft of ze binnenkort al een platte buik heeft, maar dit maakt haar echter ook allemaal niet uit. ‘Ik kan alleen maar kijken en de schoonheid zien van mijn lijf dat zo hard heeft gewerkt, dat alles op alles heeft gezet om leven te creëren en op aarde te zetten. Mijn lichaam is een fantastisch huis geweest voor mijn zoon. Wat is er mooier dan dat?’

Op 1 juli 2019 is Kimberley’s eerste zoontje Julius geboren. Hij was een maand te vroeg geboren, maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen. De kersverse moeder laat veel foto’s op haar sociale media zien van haar twee zoontjes. Ze voelt veel geluk en blijdschap voor haar drie mannen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF