fbpx

Abbey Hoes: ‘Als mijn geliefde naar een andere vrouw kijkt, heb ik toch een baalmomentje’

Abbey Hoes speelt in de nieuwe film Zwaar verliefd, die vanaf 11 oktober in de bioscoop te zien is! Haar vriendinnen die ook acteren gunt zij elke rol, maar in een relatie kampt zij wel met jaloezie. Een imperfectie die zij koestert, maar waarom precies?

TE ZIEN…

… in de romantische komedie Zwaar verliefd, vanaf 11 oktober in de bioscoop. Abbey speelt Tamara. ‘Zij is het zusje van Isa, het hoofdpersonage, gespeeld door Barbara Sloesen. Tamara is een sportfanaat. Ze komt uit een iets gezettere, gezellige bourgondische familie en wil dat iedereen haar sport filosofie overneemt.’ Abbey en Barbara kenden elkaar voor Zwaar verliefd niet. ‘We kwamen er tijdens de opnames al snel achter dat we veel overeenkomsten hebben. Het klikte. We ontdekten zelfs dat onze oma’s samen op linedancing zitten. Haha. Toen dachten we: dit is meant to be! Sindsdien zijn we beste vriendinnen en zien we elkaar een paar keer per week.’

PERFECTIE

Opgeruimd of rommelkont?

‘In het dagelijks leven ben ik niet supergeordend. Ik kan thuis echt een rommelkont zijn, maar ik weet nog wel altijd waar alles ligt. Ik ben ook niet perfectionistisch als het om mijn uiterlijk gaat. Anders zou ik wel een beugel nemen en twintig kilo afvallen. In mijn werk streef ik wel perfectie na. Ik kan echt balen van een slechte opnamedag. Ik blijf altijd erg kritisch op mezelf. Zelfs op mijn rollen in Petticoat en Nena, waarvoor ik een Gouden Kalf kreeg, heb ik achteraf genoeg aan te merken. Het is nooit perfect.’

Welke imperfectie van jezelf koester jij het meest?

‘Mijn jaloezie. In mijn werk ben ik het niet; mijn vriendinnen die ook acteren, gun ik volledig elke rol. Maar in de liefde ben ik het wel. En ik vind het toch een mooie eigenschap. Je moet er alleen niet in doorslaan. Als mijn geliefde naar een andere vrouw kijkt, kan ik dat best relativeren: tja, er zijn veel mooie vrouwen op de wereld en het zegt heus niks over mij… Maar ergens heb ik toch een baalmomentje: joh, kijk liever even naar mijn billen! Maar hoe heerlijk is het eigenlijk dat je zo veel om iemand geeft dat je ervan baalt als hij naar een ander kijkt?’

Bekijk hier de backstage video!

Meer verhalen over perfectie en imperfectie? Denkt bijvoorbeeld Tjitske Reidinga dat de perfecte man bestaat? Lees het hier of in de nieuwe WENDY die nu in de winkel ligt!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF