fbpx

9x de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust

Mooi weer betekent STRAND! En heb je nu geen zin om je eigen eten en drinken mee te nemen? Vertoef dan heerlijk bij de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. 

Veel mensen kennen inmiddels Bloomingdale Beach wel, maar er zijn nog veel meer strandtenten in Nederland die zeer de moeite waard zijn. Bijzondere pareltjes langs de Nederlandse kust…

1. Beachclub Perry’s – Scharendijke (Zeeland)

strandtenten

Een mooie zomerdag doorbrengen in Noord-Afrikaanse sferen? Dat kan bij Beachclub Perry’s. Je hoeft dus niet meer 10 uur te vliegen voor het ultieme vakantiegevoel. Bij Perry’s geniet je van eten, drinken, zonnen en feesten op het strand.

2. Tent 6 – Zandvoort

strandtenten

Een strandtent waar je lekker kunt relaxen. Simpel, maar heel fijn om een dagje te vertoeven. Om het nog beter te maken: ga een keer op woensdagochtend naar Tent 6 en doe mee met de yogales op het strand. Bij slecht weer vindt de les plaats in het aanpalende bijgebouw, dat ook voor feestjes wordt verhuurd.

3. Beachclub Royal – Hoek van Holland

strandtenten

Goede service en een (h)eerlijke menukaart met voor elk wat wils. In de zomermaanden is Beachclub Royal the place to be. Maar ook in de wintermaanden is de strandtent knus en gezellig. Wil je een feest geven? Ga dan vooral naar Beachclub Royal.

4. The Sunset – Ameland

strandtenten

We hebben het gevonden, Ibiza in Nederland! Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland vind je beachclub The Sunset. Plof neer op een heerlijke loungebank en geniet van een lekkere lunch, uitgebreid diner of heerlijke cocktail.

5. Beachhouse 25 – Breskens (Zeeland)

strandtenten

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust… Bij Beachhouse 25 in Zeeland is dit werkelijkheid. Scheveningen en Bloemendaal heb je misschien al zo vaak gezien. De Zeeuwse kust is prachtig én Beachhouse 25 maakt het nog beter. Een fijne menukaart, heerlijke drankjes en ook een prachtige trouwlocatie.

6. San Blas – Bloemendaal

Op de San Blas eilanden in Panama is het altijd mooi weer. De lokale bevolking – de Kuna indianen – leven er het hele jaar door buiten en halen alles uit de natuur. Dat gevoel hebben de eigenaren in deze knusse strandtent weten te brengen. San Blas is een all-year-round strandpaviljoen. In de zomer worden de grote glazen schuifpuien opengeschoven, terwijl je in de winter knus binnen kunt opwarmen na een lange strandwandeling.

7. Timboektoe – Wijk aan Zee

strandtenten

Aan de Noordpier bevindt zich de strandtent Timboektoe, die het hele jaar geopend is. Ze hebben onlangs flink verbouwd, dus neem snel een kijkje. Timboektoe ligt aan het meest ultieme surfstrand van Nederland. Een heerlijke plek om samen te komen en het leven te vieren.

8. West Aan Zee – Terschelling

strandtenten

Terschelling klinkt misschien heel ver weg, maar eigenlijk ben je er zo. Vanaf de boot is dit het eerste strandpaviljoen aan de Noordzeekust, met een prachtig uitzicht. Wat West Aan Zee bijzonder maakt is dat de vis hier zelf wordt gerookt én ze werken eraan om het hele jaar door open te zijn. Voor nu zijn ze open van maart tot november. West Aan Zee is al langer favoriet van de WENDY redactie, lees hier meer!

9. Woest – Callantsoog

strandtenten

Naar Callantsoog kom je voor het strand: lang, breed en zo ver als je kunt kijken… En daar ligt strandpaviljoen Woest. Neem plaats op het mooie terras met heerlijke banken en designerkuipjes. Ook maakt het niet uit of het zomer of winter is, bij Woest kun je altijd terecht.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF