fbpx

8x de leukste kerstfilms op Netflix

Yes, eindelijk is het zo ver: kerst! Tijd om lekker uitgebreid te tafelen met familie en overdag na de brunch onderuitgezakt op de bank te Netflixen. Wij hebben een lijstje met de 8 leukste, cheesy Netflix kerstfilms voor je op een rijtje gezet.

1. A Christmas Prince

Dit is natuurlijk een onmisbare film in dit rijtje. Het leukste is nog: er zijn nu 3(!) delen van! Deel 1: ‘a Christmas Prince’, deel 2: ‘a Christmas Prince: the Royal wedding’ én deel 3: ‘a Christmas Prince: the royal baby’ zijn alle drie te zien op Netflix! Heerlijk voor als je lekker een middagje wil bingewatchen! De rode draad in de films gaat over twee mensen uit twee compleet verschillende werelden, die verliefd op elkaar worden. En het speelt zich natuurlijk af in een zelfverzonnen land, Aldovia, in Europa waar het altijd sneeuwt! Heerlijk fout!

2. A bad moms Christmas

Als je wat meer van komedies houdt, is ‘A bad moms Christmas’ echt iets voor jou! Drie moeders maken zich allemaal klaar voor kerst, totdat hun eigen moeders aankondigen dat ze met kerst langs zullen komen. Dit is echt dé film om op een hilarische manier in de kerststemming te komen!

3. The Holiday Calendar

Heb je een beetje fantasie? Dan is ‘The Holiday Calendar’ perfect voor jou! Wat er in ‘The Holiday Calendar’ gebeurt, kan namelijk nooit in het echt gebeuren, maar het is wel heel bijzonder. Een meisje krijgt een oude adventskalender. In eerst instantie lijkt het een normale adventskalender met kleine speelgoedfiguurtjes erin. Maar, na een tijdje komt ze erachter dat de speelgoedfiguurtjes symbool staan voor wat er die dag gebeurt of wat ze die dag krijgt. Ieder vakje dat ze per dag opent, voorspelt haar dag. Freaky!

4. Princess Switch

Yes, een film met Vanessa Hudgens! ‘The Princess Switch’ was vorig jaar al een enorme hit, maar, dit jaar kunnen we ‘m nog steeds gewoon kijken! In deze film lijken twee vrouwen als twee druppels water op elkaar. Een vrouw wordt in eerst instantie ook gezien als de andere, en ze gaat vervolgens zelf mee in deze leugen. Zo doet ze zichzelf heel lang voor als de andere dame, die overigens een prinses is. Als dat maar goed gaat…

5. Office Christmas party

Weer een super grappige film in 3, 2, 1… Lekker lachen met de familie? Dan is deze film geweldig! Dit is zonder twijfel een van de grappigste Netflix kerstfilms. Wanneer zijn gespannen CEO-zus zijn filiaal dreigt te sluiten, geeft de filiaalmanager een episch kerstfeest om een ​​grote klant binnen te halen en de dag te redden, maar het feest loopt een beetje uit de hand… Friends-actrice Jennifer Aniston speelt overigens een van de hoofdrol-spelers!

6. Christmas Inheritance

Nog zo’n heerlijke kerstfilm! Een jonge vrouw moet een kerstkaart afgeven aan een vriend van de familie om haar erfenis te claimen. Onderweg komt ze veel obstakels tegen en de reis verloopt absoluut niet vlekkeloos. Als dat maar goed gaat! Zou ze iets leren van deze reis?

7. Let it snow

Deze film is gebaseerd op een van de boeken van John Green, jawel, de man die onder andere ook ‘papertowns’ en ‘the fault in our stars’ heeft geschreven. In een klein stadje op kerstavond brengt een sneeuwstorm een ​​groep jongeren samen. Het is een film over liefde en vriendschap. Een super leuke familiefilm!

8. Christmas Chronicles

Dit is een geweldige film om met de kids te kijken! Het verhaal van zus en broer, Kate en Teddy Pierce, wiens kerstavond van plan is de Kerstman op camera vast te leggen, verandert in een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van konden dromen. Spannend!

Ook interessantWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF