fbpx

7x onmisbare vriendinnen bij scheiden

Nu je in scheiding ligt, zijn ze je redders in nood. Je vriendinnen heb je meer nodig dan ooit. Scheidingsmediator Sissel Pemmelaar heeft 7 onmisbare vriendinnen voor je op een rijtje gezet.

Je hartsvriendin

Zij wist het al eerder dan hij. Bij haar kun je 24/7 terecht en zijn je diepste geheimen veilig. Dit is dé plek om eens flink uit te huilen. Doe dat ook: alleen door het verdriet toe te laten ga je je weer beter voelen.

De regelvriendin

Voor je het weet heeft ze jouw vriendinnen voor een WhatsApp-scheidingshulpgroepje uitgenodigd. Ook is zij het, die zorgt dat je een dagindeling en planning maakt. Structuur, rust en houvast houden je op de been.

De ik-ging-je-voor vriendin

Na haar scheiding is ze gelukkiger dan ooit. En als zij het kan, kun jij het ook. Erin blijven geloven is je kracht. Maar kijk uit: een ervaringsdeskundige is nog geen deskundige. Iedere scheiding is maatwerk en ook jouw situatie verdient goede professionele begeleiding.

De sportieve vriendin

Met deze vriendin ren je wat af. Een welkome uitlaatklep om alle emoties een plekje te geven. Naast dat het je ontspant zul je door veel te bewegen ook beter slapen. Dat helpt om het allemaal wat zonniger te zien.

De schoolplein-vriendin

Jouw kinderen spelen graag met haar kinderen. Een ideale plek om de kinderen onder te brengen. En in die tijd heb jij een momentje voor jezelf. Nee, niet om klussen te doen! Wel voor een bioscoopje, boek of iets anders leuks. Zo doe je nieuwe energie op. 

De wijze vriendin

Het liefst ontloop je haar, bang voor haar kritiek. Niet doen! Zij is degene die je behoedt voor een domme actie naar je ex. En ze ziet het direct als je even vergeet in het belang van je kinderen te denken. Daar ben je haar later dankbaar voor.

De feest-vriendin

Met haar kun je als geen ander lachen. Zij zorgt voor afleiding door je uit te nodigen voor feestjes, de sauna of het strand. Om je scheiding af te sluiten organiseert zij een complete make-over voor je. Haar motto: “bij een nieuwe start hoort een nieuwe frisse look. Zo ga je vanzelf weer stralen.”

Tip: Lees ook eens haar eerste blog (liefdevol scheiden – deel 1) en haar tweede blog (liefdevol scheiden – deel 2).

Sissel is als scheidingsmediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen met kinderen. Als geen ander weet zij waar je over na moet denken, welke beslissingen je moet nemen en hoe je ondanks de scheiding toch goed met elkaar kunt leren communiceren. Door haar achtergrond als advocaat is er bovendien de zekerheid dat alles perfect geregeld wordt. Meer weten kijk op www.pemmelaar.nl of stuur haar een mailtje.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF