fbpx

7x de leukste uitjes voor deze week!

Ben jij net terug van vakantie, maar heb je alweer zin in een leuk uitje? Dat kan natuurlijk ook gewoon in Nederland! Wij hebben een weekagenda voor je samengesteld met alleen maar leuke uitjes die je deze week kunt doen. Waar ga jij heen?

1. Pluk de Nacht

Van 15 t/m 25 augustus vindt Pluk de Nacht Amsterdam plaats: een open air filmfestival. Zodra de schemer invalt kun je er in een strandstoel – met of zonder dekentje – genieten van allerlei bijzondere niet eerder uitgebrachte films. Het evenement vindt plaats op het Stenen Hoofd aan het IJ in Amsterdam.

pluk de nacht

Bron: Moderne Hippies

2. Pleinbioscoop Rotterdam

Van 8 t/m 26 augustus 2018 kun je je stoeltje (gehuurd voor €1 of zelf meegebracht) weer neerzetten in het Museumpark in Rotterdam. Op het plein worden mooie films vertoond waar duizenden bezoekers tegelijk op af komen. Gelukkig is het scherm zó groot, dat je altijd goed zit. Bekijk nu het programma en koop je kaartjes!

3. Blind Date Katja & Thijs

Katja Schuurman en Thijs Römer staan samen op het toneel deze zomer voor de voorstelling Blind Date. Thijs Römer schreef deze nieuwe toneelbewerking en Ruut Weissman regisseert. Vanaf afgelopen zondag is deze voorstelling te bewonderen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Katja Thijs

Bron: DeLaMar Theater

4. De parade Amsterdam

Op rondreizend theaterfestival de Parade spelen elke dag tientallen theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Deze voorstellingen duren gemiddeld 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan zien op een avond. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

5. Lowlands

Vrijdag begint Lowlands! Het hele weekend staat het Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen vol met feestende mensen. De line-up bestaat onder andere uit Dua Lipa, Kendrick Lamar, Tom Odell en James Bay. Als je het feesten even gehad hebt en je wilt even tot jezelf komen, is dat ook mogelijk! Echte ochtendmensen kunnen op vrijdag, zaterdag en zondag al vanaf 10:30 uur terecht in India waar de Yoga Tribe Vibe je meeneemt in een ‘wake up shake up’.

20953539 1829256320423829 1240252752143861348 n 7x de leukste uitjes voor deze week!

Bron: Lowlands

6. Haarlem Jazz & More

Haarlem Jazz & More is een uniek evenement tussen 15 en 18 augustus op de Grote Markt van Haarlem. De naam zegt het eigenlijk al, het is een jazzy event, maar er zijn ook andere artiesten te zien, zoals: Nielson, Gers Pardoel, Berget Lewis, Wulf, Paul de Munnik en Jody Bernal.  staan. Naast het hoofdpodium zijn er weer buitenpodia. De verschillende podia zijn gratis en vrij toegankelijk.

7. Dutch Valley

Zaterdag 18 augustus staat de gezelligste muzikale kermis van Nederland weer voor de deur. Dutch Valley in Spaarnwoude is elk jaar weer één groot feest. Pop, rock, hiphop, apres-ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul zijn allemaal vertegenwoordigd. Headliners dit jaar zijn onder andere Kensington, André Hazes, Tino Martin, Waylon, Barry Hay, Lange Frans, Maan, Wolter Kroes, Kenny B en Boef.

Gort DutchValley2015 221 721x481 7x de leukste uitjes voor deze week!

Bron: Dutch Valley

Zin gekregen in een festival? In onze festivalagenda vind je de allerleukste festivals deze zomer!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF