fbpx

7 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #38

Een nieuwe week is aangebroken. Dat betekent weer hard aan het werk. Maar niet getreurd want wij zijn terug met de uitjesagenda voor deze week. Een week vol met leuke films en sportieve activiteiten. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet! 

1. Prinsjesdag

Het is weer zover! Dinsdag 18 september, prinsjesdag. De dag waarop Willem-Alexander de troonrede uitspreekt en natuurlijk de optocht van de Gouden Glazen Koets. Maar rondom deze feestelijke dag worden er in hofstad Den Haag allerlei extra activiteiten georganiseerd. Genoeg redenen voor een dagje uit in Den Haag!

2. Film Doris

Ook wel de Nederlandse ‘Bridget Jones’ genoemd, gaat over Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga). Een gescheiden vrouw met twee kinderen die aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag op een dood punt is aanbeland. Terwijl iedereen om haar heen carrière maakt en een druk volwassen leven leidt, is er van Doris eigen dromen maar weinig terechtgekomen……

Deze Nederlandse comedy film draait vanaf donderdag 20 september in de bioscoop.

3. Unseen Amsterdam

Deze beurs is van 22 tot en met 24 september te zien in Amsterdam. Een bezoekje hier aan brengen is zeker de moeite waard. Je kunt maar liefst het werk van 142 top fotografen bewonderen. 95 fotografen tonen zelfs werk dat nog niet eerder aan publiek is getoond. Alle werken zijn te koop! Maar natuurlijk is deze beurs een uitgelezen kans om fotografie van internationaal toptalent te zien. Zo veel galeries kun je normaal niet bezoeken op één dag.

4. Dam tot dam loop

Op zondag 23 september is de 34e editie van de Dam tot Damloop. Het grootste hardloopevenement van Nederland. Duizenden toeschouwers maken er samen met de 50.00 deelnemers ieder jaar één grote happening van. Een dag eerder, op zaterdagavond 22 september, vindt de Damloop by night plaats. Wij van Wendy zijn ook aanwezig met onze eigen stand van ‘Run to the moon and back’. Hier geven wij advies en kan er van alles aan ons worden gevraagd.

shutterstock 547649902 7 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #38

5. Premiere Judas

Na het grote succes van het boek ‘Judas’, geschreven door Astrid Holleeder, komt er nu ook een theatershow. Hierin kan je een avond de Holleeders van dichtbij volgen. Voorafgaand aan de voorstelling krijg je unieke informatie over de Holleeders en hoe het boek Judas is ontstaan. Na de voorstelling houdt Astrid een persoonlijk nawoord. De voorstelling is te zien vanaf donderdag 20 september in het Meervaart theater.

6. Sunscreenings: Films with a view

Films with a view is een openluchtbioscoop op het strand van Pllek in Amsterdam. Mede georganiseerd door Outdoor Cinema en Cine.nl. Als het weer het toe laat in Nederland, wordt er tot en met september elke dinsdag bij zonsondergang een film gedraaid. Pak een hoofdtelefoon, ga lekker zitten op een zitzak en je hebt onder het genot van een film ook nog eens een heerlijk uitzicht over de skyline van Amsterdam.

7. Castle of Love

Castle of Love vindt dit jaar niet in augustus, maar op zaterdag 22 en zondag 23 september plaats. Dit is dus perfect om jouw festivalseizoen mee af te sluiten. Dit jaar zijn de area’s groot en deels overdekt, dus het slechte weer hoeft je niet tegen te houden!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF