fbpx

7 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #36

Summertime is over! De kids zijn weer teruggekeerd naar de schoolbanken en jij bent weer volop aan het werk, maar vergeet niet: het leven is een feestje en daar moet je van genieten. Wij maken iedere week een uitjesagenda met de leukste activiteiten in heel Nederland. Deze week staan er weer zeven nieuwe uitjes voor je klaar!

1. 3FM Awards

3FM sluit op woensdag 5 september het festivalseizoen af met de uitreiking van de 3FM Awards. Het spektakel vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Jij bepaalt wie er naar huis gaat met een 3FM Award in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en Beste 3FM Talent. Wil je hierbij zijn? Koop dan snel je kaartje!

2. Showponies

Hoe show je de beste versie van jezelf? En doe je dat dan ook voor jezelf, of voor anderen? Dit is wat multitalent Alex Klaasen (bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis) in Showponies laat zien. Hij toont zijn àllerbeste versie, groots en glorieus, natuurlijk aan de hand van zang, dans, typetjes en komische sketches. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniël Cornelissen en Jip Smit blaast Alex de revue nieuw leven in. We kunnen dus weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater, zoals we dat kennen van André van Duin, maar dan op z’n Alex Klaasens! Vanaf 5 september zijn deze mannen weer in het DeLaMar Theater te zien.

showponies uitjes

3. Film De Inspirator

Het komische drama De Inspirator draait om de succesvolle Gijs Schippers (Hans Breetveld) die op het punt staat zijn leven een nieuwe draai te geven door zijn gezin te verlaten voor één van zijn jonge studentes. Maar dan komt plotseling de dierbare tweelingbroer van zijn vrouw traumatisch om het leven, waardoor hij zijn plan on hold zet.

De Inspirator gaat op 5 september 2018 in premiere in Pathé Tuschinski Amsterdam. Kijk hier voor vertoningen in andere steden.

4. TREK in Den Haag

Van donderdag 6 t/m zondag 9 september staat het Haagse Westbroekpark in Den Haag in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – Den Haag. Het stadspark wordt in dit lange weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. We krijgen nu al ‘trek’…

uitjesagenda

5. Music & Lights Nights bij Caprera

Caprera Music & Lights Nights is een intiem locatiefestival dat plaatsvindt in het bos rondom het openluchttheater in Bloemendaal. Er zijn verschillende optredens op verrassende plekken in het wandelpark en openluchttheater, terwijl onderweg spannende lichtsculpturen en projecties te zien zijn. Op het terrein is er naast de vaste bar ook een additionele food & drink area, met lekkere hapjes en drankjes. Je kunt al vanaf 17:00 uur terecht. Music & Lights Nights vindt zaterdag 8 september plaats!

6. Elrow Town Festival

We love confetti. Jij ook? Dan ben je bij Elrow Town Festival aan het juiste adres. Zaterdag 8 september vindt dit spectaculaire, kleurrijke en uitbundige festival plaats. Jij kijkt je ogen uit: de decors, mensen, kostuums, surrealistische optredens. Verwacht het onverwachte wanneer je deze droomwereld binnenstapt. Je bent nooit te oud om te spelen, is het motto van Elrow.

Elrow

7. Appelpop

Appelpop is een gratis toegankelijk festival op de Waalkade in Tiel. Dit jaar op 7 & 8 september. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Bekende namen die op de podia van Appelpop te bewonderen zijn: BLØF, Chef’ Special, Ronnie Flex, Golden Earring, Miss Montreal, Waylon en nog veel meer talenten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF