fbpx

7 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #35

Een nieuwe week in aangebroken en dat betekent: nieuwe uitjes! Van griezelige en hilarische theatershows tot avontuurlijke festivals tot heerlijk eten. Dans, lach, eet en griezel met ons mee in een week vol entertainment. Wij hebben de 7 leukste uitjes voor jou geselecteerd!

1. Hans Klok’s House of Horror

Uitgeroepen tot de beste show, geeft Hans Klok tot en met 2 september zijn laatste en beste illusieshow ooit House of Horror in Carré. Dan gaan de deuren voor deze griezelige, spectaculaire voorstelling dicht. Pak nu dus je laatste kans om onze Nederlandse en wereldberoemde illusionist Hans Klok aan het werk te zien.

mysterieus huis

2. Kwisconcert: Van der Laan en Woe

Met YouTube-hits als Pa pa paardenvlees en Samen op de scooter tot In m’n pietenpak en Het piemellied. Plus de meest hilarische hoogtepunten als Kan de microfoon aan en Badr Hari de musical. Het populaire tv-programma De Kwis geeft een wervelend afscheidsconcert met de beste, mooiste en lachwekkendste liedjes. Van der Laan en Woe brengen deze hits nog voor één keer naar DeLaMar in Amsterdam!

theater

3. Sushi & Asian Street Food Festival JOY

Een heel weekend lang tovert dit rondreizende sushi walhalla het Griftpark in Utrecht om tot een streed foor market! Boordevol leuke en verrukkelijke verassingen biedt JOY variatie aan sushi en heel veel populaire streedfood. Ook de minder bekende verassingen staan op het menu. Waan jezelf een heel weekend lang in Azië.

sushi festival

4. Dream Village Festival

Maak je dromen waar op Dream Village Festival weekend in Breda! Waan je door de vallei van je dromen van 31 augustus tot en met 2 september: mooie plekken, geweldige activiteiten, shops en dark ghettos. Met overweldigende podia, honderden artiesten en drie dagen vol fantastische festival avonturen, is Dream Village de perfecte manier om je zomer mee te eindigen.

dream village

5. Valtifest Limboland

Het land tussen Hemel en Hel. Het land waar onschuldige zielen de Samballansamba dansen met Duivels gebroed. Maar pas op: als je in Limbo komt, kom je er never nooit meer uit! Dit is de plek waar jouw lot wordt bepaalt. Ga jij links dan gaan zij rechts. Of toch liever een paar keer achterom? Kom erachter waar jouw ziel heen gaat op 1 september!

Valtifest

6. Lief Festival

Vier het plezier van het leven! Ga naar de stadstuin van Utrecht en laat je betoveren door het onbekende. Speelse verassingen, unieke installaties, internationale invloeden en verborgen feestjes… Laat je verwonderen op Lief Festival: hoe verder weg, hoe dichter bij het ligt.

lief festival

7. Foodtruck Festival Rrrolend

‘First we eat then we do everything else.’ Gezelligheid, eten en drinken en een flink portie vermaak kun je vinden bij Rrrolend! Met echte eyecatchers als de unieke foodtrucks kun je hier onwijs veel verschillende soorten foods proeven. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje, draait de lounge DJ fijne beats voor een extra hap plezierigheid. Wie neem jij mee om lekker samen te gaan eten?

foodtruck rrrollend

Zin gekregen om helemaal uit je dak te gaan en je haren los te gooien? In onze festivalagenda vind je de allerleukste festivals van deze zomer!

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF