fbpx

7 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #34

Agenda’s zijn er in alle soorten en maten. En laten wij nou net de meest populaire vorm hebben: een weekagenda! En niet zomaar een agenda. Nee, nee… Wij hebben hierin de 7 leukste uitjes van deze week voor jou geselecteerd!

1. Jump springkussen festival

Van 21 tot en met 24 augustus wordt Flevonice omgetoverd tot een onwijs groot outdoor springparadijs! Rennen, klauteren, springen en klimmen, niks is te gek! Wat ook erg leuk is, als je even klaar bent met al dat springen kun je zelfs karten, suppen, footgolfen of wakeboarden. En als je na al deze activiteiten onwijs erge trek hebt gekregen, geen paniek! Er is meer dan genoeg eten en drinken op dit paradijs te verkrijgen.

jump festival

2. Strandfestival CuliNESSE

Van 23 tot en met 25 augustus kun je genieten van alweer de achtste editie van dit culinaire muziekfestival. Hier kun je genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten. Nog een leuk weetje… CuliNESSE vindt plaats op het strand aan de Zevenhuizerplas. Een en al gezelligheid!

Culinesse

3. Mysteryland

Mysteryland is een bonte verzameling van feestbeesten, artiesten, dj’s en creatieve geesten. Dit is het grootste elektronische muziekfestival in Nederland! Elk jaar komt iedereen samen op het Floriade-terrein, vlakbij Amsterdam om vriendschap en liefde voor muziek met elkaar te vieren. Als er een diversiteit aan muzikaliteit in jouw DNA zit, dan wil je dit feest op 24, 25 en 26 augustus niet missen!

Mysteryland

4. Strandfestival ZAND

Op 25 augustus vindt de leukste muzikale stranddag van de zomer plaats. ‘Strandfestival ZAND.’ Er wordt een diversiteit aan muziek gedraaid, dus er zit voor iedereen een leuk nummertje tussen waarop je lekker uit je dak kunt gaan. Tijdens al dat dansen verbrand je natuurlijk veel energie, en ook daar wordt rekening mee gehouden. Op het terrein zijn er verschillende versnaperingen verkrijgbaar. Van de bekende frites, hamburgers en kroketten tot verse vis, pizza, salades, vers fruit en broodjes gezond.

strandfestival zand

5. Midden in de natuur topfilms kijken

Ben je op zoek naar een heel speciaal avondje uit? Van vrijdag 17 tot en met zaterdag 25 augustus kun je in Apeldoorn naar het grootste Openlucht Filmfestival van Nederland. In Stadspark Berg en Bos kijk je middenin het bos naar de laatste bioscoop hits en film premières op een mega filmdoek. Alle films beginnen om 21.15 uur, dus de tweede helft van de film wordt extra spannend. Dan kijk je namelijk in een donker bos!

outdoor bios

6. Aziatisch food festival

UMAMI Park 2018 staat voor de deur. Vorig jaar fleurde dit Asian streetfoodfestival voor het eerst de tuin van De Tropen en het Oosterpark op en dit jaar is het wegens succes terug! Maar dan wel bigger and better! Maar er is meer… UMAMI Park draait niet alleen om het verwennen van je smaakpapillen. Er zijn ook verschillende activiteiten voor de kleintjes, er zijn mooie Aziatische spullen te koop, verschillende workshops, expo’s, Aziatische cultuur en er is Oosterse muziek. Wat wil je nog meer? Eigenlijk is er alles om een middag in de prachtige tuin van De Tropen tot een waar feest te maken.

food festival

7. Festival Strand

Een muziekfestival, Ibiza-markt en foodboulevard ineen. Luister naar de beste Nederlandse acts, struin langs sfeervolle kraampjes vol kleding en sieraden, proef de lekkerste happen bij de roodtruck en drink cocktails in de loungebar. Ga met de voetjes van de vloer op 24 en 25 augustus en geniet van de optredes van onder andere Guus Meeuwis, DI-RECT, Miss Montreal, 2 Unlimited, Vengaboys, Wipneus & Pim en Rondé.

Festival Strand

Zin gekregen om helemaal uit je dak te gaan en je haren los te gooien? In onze festivalagenda vind je de allerleukste festivals van deze zomer!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF