fbpx

6X Eropuit met de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie

erop uit tijdens de voorjaarsvakantieDe voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Deze eerste vakantie van 2017 is hét moment voor quality time met de kinderen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

De ossenstal-Epe

Voor natuur- en dierenliefhebbers die niet bang zijn voor een écht edelhert, een rondrennend reetje of een wild zwijn onder de tafel is de Ossenstal ideaal. Blijf in de speeltuin (en bestel de fameuze Ossenstal kruimelpannenkoek), trek met een huifkar en een natuurgids de bossen in, of waag je aan een spectaculaire speurtocht.

Efteling-Kaatsheuvel

Sprookjesachtige attracties, achtbanen en mooie shows. Beleef het allemaal in de Efteling die het hele jaar geopend is. Geniet met het hele gezin van het grootste pretpark van Nederland.

Kids Adventure Week– Zandvoort

Skelteren, een filmpje kijken in de kinderbioscoop, chocolade maken en workshop 3D tekenen. Van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 februari is er elke dag een ander programma bij de Kids Adventure Week in Zandvoort. Ook aan de papa’s en mama’s is gedacht…

erop uit tijdens de voorjaarsvakantie

Pinokkio in het theater

Wie is er niet opgegroeid met Pinokkio? Van deze klassieker over de betoverde houten pop die maar niet wil luisteren, eerst in een ezel verandert maar uiteindelijk toch bij zijn schepper en de vader terugkomt, maakte de Efteling een musical die sinds kort door het hele land te zien is. Pure nostalgie en een must see voor het hele gezin.

Villa Zebra-Rotterdam

Villa Zebra in Rotterdam maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen. Voor drie- tot zesjarigen is er ZELF!, voor zeven- tot twaalfjarigen welkom thuis. ZELF! zijn vijf interactieve installaties gemaakt door kunstenaars, samengebracht in een meubel dat de kinderen kunnen openen en sluiten. De groteren krijgen bij Welkom thuis een sleutelbos en kunnen kiezen uit zeven voordeuren, waarachter zeven verschillende belevingen verborgen zijn.

Lees de nieuwe WENDY 12, die nu in de winkels ligt, voor meer leuke culturele tips voor kinderen en natuurlijk ook voor jezelf.

Tekst: Robert Heukels, Elleke van Duin en Barbelijn Bertram, VVV Zandvoort
Beeld: Shutterstock

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF