fbpx

6x de leukste Nederlandse openluchtbioscopen deze zomer

Lekker romantisch hoe de karakters in oude films zélf vaak een filmpje in de openlucht kijken! Gelukkig kunnen we zelf lekker meezwijmelen deze zomer, met de mooiste en meest romantische openluchtbioscopen en -films door het hele land!

Waar ga jij deze zomer wegzwijmelen bij een romantische comedy of griezelen bij een spannende thriller?

1. Filmpje aan het water

De zomerse openluchtfilms bij Pllek (Amsterdam) – aan het water! – zijn elke dinsdag te zien vanaf zonsondergang, meestal rond 21.30 à 22.00 uur. Het programma van ‘Films With a View’ is hier te vinden.

2. Fijne film, magisch uitzicht

Dit moet je toch gedaan hebben? In chille banken een film kijken, óp een dak, mét uitzicht over onze hoofdstad. Je vindt het programma hier.

3. Best of everything: filmpje, live muziek, buffet en dat alles lekker buiten

Het Nutshuis in Den Haag laat in augustus vier films zien waarin muziek een onmiskenbare rol speelt. De films gaan samen met live muziek en een buffet. Hoe kun je een zwoele zomerse avond beter doorbrengen?

4. Bijzondere films, bijzondere setting

Zienemaan & Sterren in Groningen is de grootste openluchtbioscoop van Noord-Nederland. Onder de zomerse sterrenhemel vinden elk jaar grootse en unieke filmvertoningen plaats voor iedereen die houdt van baanbrekende films in een bijzondere setting.

Het was mooi! Tot volgend jaar ✨ #zienemaan #groningen #openaircinema #drosteeffect

Een bericht gedeeld door Zienemaan & Sterren (@zienemaanensterren) op

5. Bios op wielen?

Ooit gehoord van een mobiele openluchtbioscoop? Het bestaat! 22 juli in Amersfoort kijk je naar Silver Linings Playbook bij MoodWood. Zak lekker onderuit, neem er een dekentje bij als het fris wordt en genieten maar.

#buitenbios #moodwood #openluchtbioscoop # outdoorcinema #intothewild #amfitheater #uden #openaircinema #openluchttheater #buitenbios

Een bericht gedeeld door MoodWood Openluchtbioscoop (@moodwoodopenluchtbioscoop) op

6. Als je aan één film in de buitenlucht geen genoeg hebt…

Van 9 tot en met 27 augustus kun je bij Pleinbiosoop in Rotterdam negentien zomeravonden lang films kijken in het hartje van Rotterdam. Soms zit je met wel duizenden mensen tegelijk film te kijken. Gelukkig is het scherm zó groot, dat je altijd goed zit.

NEW DATES we hebben nieuwe data gekregen in de Rotterdamse evenementenkalender. Woensdag 9 t/m 27 augustus 2017

Een bericht gedeeld door Pleinbioscoop Rotterdam (@pleinbios) op

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF