fbpx

6x de beste lifehacks die je moet weten!

Je kent het wel, dingen die gebeuren waarvan je de oplossing graag had geweten. Een lifehack die je nooit meer vergeet en altijd toepast. Hieronder vind je een lijstje met de beste lifehacks die jouw leven een stuk gemakkelijker maken. 

Broek te klein?

Een broek online bestellen kan soms best lastig zijn als je jouw maat niet precies weet. En dan komt die nieuwe broek eindelijk binnen, is die net wat een klein. Een goede tip hiervoor is om met de broek aan te gaan douchen. 15 minuten onder lauw water. Ja je leest het goed! Na het douchen loop je nog enkele minuten met de broek aan rond en vervolgens laat je het drogen aan de lucht. De dag daarna is de broek ruimer geworden en  past de broek perfect!

Rode wijn morsen

Witte kleren in combinatie met wijn is niet de beste match. Want wat als er nou net op dat feestje een glas rode wijn omvalt op jouw witte broek. Dat krijg je er nooit meer uit, zul je denken. Toch is er een oplossing voor. Smeer er direct witte wijn overheen! De vlek zal na het wassen met zekerheid verdwijnen.

Honing op een lepel

Je wil honing in de yoghurt of thee doen, maar dit glijdt niet makkelijk van de lepel af. Je gebruikt dan een tweede lepel om het eraf te schrapen met als gevolg dat je een tweede vieze lepel hebt. De oplossing hiervoor is om een kleine laag olie op de lepel te gieten. Hierdoor ontstaat er een laag tussen de lepel en de honing waardoor het er makkelijker afglijdt. Let wel op dat je een olie met neutrale smaak kiest, anders kan het de smaak van honing beïnvloeden.

Brandvlekken van het strijkijzer verwijderen

Een paracetamol is de geniale tip online voor het verwijderen van brandvlekken op het strijkijzer. Je laat het strijkijzer even warm worden en vervolgens klem je tussen een pincet de paracetamol. Hiermee wrijf je langs het strijkijzer en de vlek verdwijnt.

Nu zakt je panty nooit meer af

Niks is vervelender dan dat je na en paar stappen lopen het kruis tussen je benen hebt hangen. Ongezien de panty opheisen is geen optie. Een gouden tip is een onderbroek dragen over de panty. Dit klinkt misschien gek, maar het zorgt ervoor dat je panty niet meer afzakt.

De sojasaus stop

Eet je graag sushi met sojasaus. Of misschien wel andere gerechten? Je bent dan vast bekend met de verpakking. Want waarom zitten er twee opening in de dop? Niet omdat je het via twee kanten kan schenken, nee als je schenkt met de ene kant, dan kun je met de andere kant de sojasaus stoppen. Je hoeft alleen maar je vinger erop te leggen en de sojasaus stopt met gieten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF