fbpx

6 x bijzondere locaties voor een wellness weekend

Om de week vertellen wij op zondagmiddag een tip om even tot jezelf te komen. Of terwijl onze rubriek de selfcare sunday. Deze week een artikel over de heerlijkste plekken om tot rust te komen namelijk het wellness centrum. In dit artikel lees je over onze favorieten in Nederland.ย 

De Veluwse Bron

De Veluwse Bron is het fijnste sauna- en wellnesscentrum van Emst. Je kan voor verschillende arrangementen kiezen voor zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Daarnaast is het mogelijk om rituelen bij te bestellen. Dit zijn Do It Yourself rituelen die je op ieder gewenst moment kan toepassen. Je kan zelfs een setje meenemen naar huis. Bekijk op de website alle mogelijkheden.

Betuwsch Badhuys

Het Betuwsch Badhuys is een kleine wellness boerderij, tussen de weilanden in de Betuwe. Vanuit de sauna kijk je op de omliggende weilanden. Het Badhuys is privรฉ af te huren voor een gezellige dag met vriendinnen. Geniet van een heerlijk arrangement met massages, beauty behandelingen of zelfs een hele metamorfose. Eรฉn ding is zeker, je gaat herboren weer naar huis.

De Rijsgaardhoeve

Lekker ontspannen in Elburg. Alleen de rit naar de hoeve toe werkt al ontspannend. Je rijdt al slingerend over de mooiste landweggetjes naar een prachtige boerderij. Neem een ontspannend modderbad of stap in een tobbe. Vergeet niet om Oma’s Kruidenkeuken te bezoeken. Daarnaast kan je ook bijzonder overnachten. Er staan op het landgoed drie plaggenhutten, waardoor je het gevoel krijgt even terug in de tijd te gaan. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

Fort Resort Beemster

Dit resort bevindt zich in een groot fort wat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. De wellness wordt hier zo duurzaam mogelijk gedraaid. Er zijn genoeg dingen te doen. Ga liggen in een kruidenbad of neem een ontspannende yogasessie. Wat ook leuk is, is dat er รฉรฉn keer per maand een speciale zondag voor kinderen is. Ook kan je hier genieten van heerlijk eten uit het restaurant Poterne.

Thermen Bussloo

Eรฉn van de meest exclusieve wellness resorts van Nederland is Thermen Bussloo. Zij bieden verschillende arrangementen aan, maar in het bijzonder de ‘Lomi Lomi massage’. Dit is een massage in Hawaiiaanse sferen en volgens de Hawaiiaanse traditie waarbij je lichaam teruggebracht wordt tot zijn eigen natuurlijke ritme. Je kan bij Thermen Bussloo uit wel 32 verschillende belevenissen kiezen. Genoeg keuze dus voor een echte dag vol ontspanning.

Azzuro Wellness

Als er een wellness gespecialiseerd is in massages dan is het deze Wellness wel, Wellness Azzuro in Noordwijk biedt de meest bijzondere massages aan. Zij gebruiken authentieke kruidenoliรซn waar je ultiem van gaat ontspannen. Azzuro wordt ook gezien als een echte lifestyle club. Zij helpen je graag met een gezonde levensstijl op een ook nog is schitterende locatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF