fbpx

5x WIN handschoenen van Schwartz & von Halen

De koude maanden zijn weer aangebroken. Tijd om te zorgen dat we allemaal lekker warm gekleed zijn en het binnen knus hebben met z’n allen. Met die insteek geeft WENDY 5 paar handschoenen weg t.w.v. €45 euro van het merk Schwartz & von Halen.

Schwartz & von Halen verkoopt al een aantal jaar stijlvolle leren handschoenen en sinds kort ook prachtige mutsen. Ze staan bekend om kwalitatieve en stijlvolle producten, en dienen ook nog eens een goed doel!

Voor elke aankoop bij Schwartz & von Halen gaat namelijk een deel naar een persoonlijk doel dat ze hebben gesteld: 150 kinderen in Nepal van kleding voorzien in 2017-2018. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Nepal Youth Foundation.

Het motto is dan ook: wij zorgen dat jij het warm hebt zodat we samen kunnen zorgen dat de kinderen in Nepal het warm hebben.

De handschoenen die verloot worden zijn gemaakt van prachtig suède in combinatie met leer. De keuze is uit de prachtige karamel gekleurde of zwarte handschoenen. Het zwarte model, de Nora heeft zelfs een touchscreen functie! Nooit meer koude handen als je op je smartphone zit!

Reageer onder de berichten op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook wie volgens jou deze prachtige handschoenen t.w.v. €45 euro verdient en waarom. Wie weet maak jij iemand binnenkort heel blij!

zwarte handschoenen

Zwart-kleurig

bruine handschoenen

Karamel-kleurigWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF