fbpx

5x de tofste waterparken om dit weekend af te koelen

EIN-DE-LIJK, het is zomer! De afgelopen dagen hebben we al kunnen genieten van tropische temperaturen en dat zetten we ook de komende dagen lekker voort. Wil je wel naar buiten, maar niet naar het strand? Breng dan een bezoekje aan een van de onderstaande waterparken vol glijbanen en speelapparaten. Fun voor het hele gezin!

Waterpark Aqua Mexicana – Slagharen

SLAGHARENAqua Mexicana is gelijk het nieuwste waterpark in dit rijtje, want het heeft in mei van dit jaar haar deuren geopend. Het waterpark is met haar 7.000 m2 (waarvan 5.200 m2 ‘nat’) een van de grootste waterparadijzen van Nederland. Er zijn tien glijbanen aanwezig waarvan de hoogste twaalf meter is en er zijn er drie met 3D-animaties. Aqua Mexicana is deze zomer zéker een bezoekje waard.

Website: www.slagharen.com

Splesj – Hoeven

Waterspeelpark Splesj ligt tussen Breda en Roosendaal in en is het grootste waterspeelpark van Nederland en België. Naast zwembaden en zeven spectaculaire glijbanen is er een speeltuin met airtrampolines, waterfietsen en een midgetgolfbaan. Wedden dat niemand zich gaat vervelen?

Website: www.molecaten.nl

Aquapark Splash – Hellevoetsluis

SPLASH

Aquapark Splash is het enige open water speelparadijs in Nederland en heeft te gekke luchtkussens op het water waar kinderen urenlang zoet mee zijn. Niet alleen kunnen kinderen losgaan op attracties met stoere namen als Bouncer, Spring, Ice Berg, Rocker, Flipper en Tower, ouders kunnen lekker ontspannen op het zandstrand aan de Haringvliet.

Website: www.aquaparksplash.nl

Aquaventura Slidepark – Hellendoorn

Aquaventura Slidepark is sinds twee jaar geopend en is het grootste outdoor slidepark in heel Nederland. Er zijn elf waterglijbanen aanwezig; je hebt steile en donkere glijbanen en banen waar je met een rubberen band vanaf moet, alleen of met zijn tweeën. Ook zijn er spannende shows te zien met duik- en sprongstunts. Om van het Slidepark gebruik te maken, moet je een combiticket kopen, want alleen bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen het waterpark in. Dat wordt zonder twijfel een dag vol afwisseling en gezelligheid.

Website: www.aquaventura.nl

Tikibad – Wassenaar

tiki

Het Tikibad is een van de bekendste waterparadijzen van Nederland en is daarnaast het grootste overdekte glijbanenwalhalla van de Benelux. Er zijn twaalf glijbanen aanwezig, die allemaal een verschillende snelheid hebben (leuk voor de snelheidsduivel én voor zij die een wat zwakker hart hebben). Naast een overdekt gedeelte is er ook een buitenbad aanwezig mét ligweide. Vier woorden: nooit meer naar huis.

Website: www.duinrell.nl

Wat we dit weekend nodig hebben? Verkoeling! Waar? Kijk snel op onze website!


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF