fbpx

5x de leukste uitjes in de herfstvakantie

Voor de helft van Nederland is de herfstvakantie inmiddels begonnen en voor de andere helft begint hij volgende week. Een week lang genieten van vrije tijd, lekker relaxen of misschien een leuk uitje. Even geen idee wat er allemaal te doen is? Wij delen 5 tips, zodat jij je deze herfstvakantie niet hoeft te vervelen.

1. Halloween days in Toverland

Ben je nou echt op zoek naar een uitje voor de hele familie? Dan is dit zeker een aanrader. Van 12 t/m 27 oktober 10:00 – 18:00 organiseert Toverland de Halloween Days. Het land van Toos wordt overgenomen door fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen. Ben jij toch in voor nog meer spanning? Probeer dan de Halloween Nights!

2. Bezoek het NEMO Sience Museum in Amsterdam

Wil je toch een beetje blijven leren en ontdekken tijdens de vakantie? Dan is een uitstapje naar een museum een goed idee. Zo kun je onder andere tekenen met een tandwielmachine, een grijparm ontwerpen, zeepbellen onderzoeken en een demonstratie over ruimteschip Aarde bijwonen. NEMO heeft een speciaal herfstvakantie programma, dus neem zeker een kijkje.

3. Ga naar de bioscoop

Een middagje uit naar de bioscoop is altijd een goed idee. Opgaan in een leuk verhaal en popcorn eten, dat vindt iedereen toch leuk?! Ga bijvoorbeeld naar De brief voor Sinterklaas, De club van de lelijke kinderen of Shaun het lelijke schaap.

4. Appels plukken op landgoed Olmenhorst

Van 19 t/m 27 oktober is er de publieke Zelf pluk op landgoed Olmenhorst. Je kunt elke middag (13:00 tot 17:00) en de hele zaterdag en zondag (10:00 tot 17:00) appels plukken. In het weekend kun je zelfs peren plukken totdat ze op zijn. Super leuk!

5. Pompoen uithollen in speelpark De Swaan

Wil jij alvast in de Halloween stemming komen? Dan kun je in de herfstvakantie een pompoen gaan uithollen bij De Swaan. Dit kan op alle dagen van de vakantie. Naast het uithollen kun je hem ook snijden en decoreren.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF