fbpx

5x de beste Netflix series voor een heerlijk avondje bankhangen

Je ligt na een lange dag op de bank of in bed en hebt eindelijk wat tijd voor jezelf. Netflix roept je al! Maar je bent net klaar met die ene serie… Tijd om een andere uit te zoeken. En dat is nog best lastig, want New Girl, Modern Family en Gossip Girl heb je al honderden keren gezien. Aan welke serie moet je nu dan weer beginnen? Wij hebben de leukste, grappigste en luchtigste series voor je klaar staan! 

1. Atypical

Atypical is een Amerikaanse komedieserie over een 18-jarige autistische jongen, genaamd Sam. Sam zit nog op de middelbare school en heeft moeite met de wereld om hem heen te begrijpen. Samen met zijn collega (Zahid), zijn zusje (Casey) en zijn ouders gaat hij proberen de wereld te ontdekken. Hij begint met het zoeken naar een vriendin. Niet alleen is dit een prachtige meeslepende comedy met een sterk verhaal, je krijgt ook een kijkje in het leven van een autistische jongen. Zeker de moeite waard om te kijken!

2. Grace and Frankie

Deze Amerikaanse televisieserie gaat over twee totaal verschillende vrouwen die al jaren met elkaar botsen. Als plotseling hun echtgenoten op elkaar verliefd worden en een scheiding aanvragen, kunnen zij alleen nog op elkaar bouwen. Bij elke aflevering wordt je meegenomen in de avonturen van deze twee heerlijke dames, waar je elke keer weer van moet lachen!

3. Bonus Familie

Bonus Familie is de perfecte hedendaagse dramaserie. Deze Zweedse serie gaat over een stel, Lisa en Patrik, die recent gescheiden zijn van hun exen. Ze hebben allebei zonen van 10 uit hun vorige huwelijk en Lisa heeft ook nog een puberale dochter. Je kan meegenieten van al hun uitdagingen, frustraties en overwinningen in het nieuwe (en oude) gezin. Deze serie speelt op een hilarische manier goed in op de huishoudens van nu! Gescheiden of niet, deze serie is zeker genieten.

https://www.youtube.com/watch?v=qpUjGlUl9Qg

4. The Letdown

Deze Australische comedy serie gaat over Audrey, een kersverse moeder van een twee maanden oude baby. Ze is ten einde raad, haar baby slaapt ‘s nachts niet en zij dus ook niet. Haar vriend is volledig gefocust op zijn carrière en helpt dus ook niet mee. Als oplossing sluit Audrey zich aan bij een hulpgroepje voor jonge ouders. Hier sluit ze bijzondere vriendschappen en beleeft ze verschillende avonturen. Gaat het Audrey lukken om haar leven weer op de rails te krijgen samen met haar nieuwe baby?

https://www.youtube.com/watch?v=_BP7bGugPKc

5. Love

Zin in een dramatische, maar romantische comedy waarin, Mickey een chaotische, knappe, alcohol-, seks- en liefdesverslaafde grapjas en Gus, een ongemakkelijke braverik, elkaar tegenkomen en met elkaar optrekken. Bloeit hier iets uit voort of komen ze in de knoop met hun eigen problemen?

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

Ben je nou meer een filmliefhebber? Lees dan hier waarom je ‘A star is Born’ gezien moet hebben! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF