fbpx

5 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #39

Een nieuwe week is weer aangebroken! Een week vol werk misschien, maar daar steken wij een stokje voor. Wij hebben deze week weer de leukste uitjes in Nederland voor jullie op een rijtje gezet, zodat de week voorbij vliegt. Bekijk hier de 5 leukste uitjes van deze week! 

1. Amsterdam Wine Festival

Van 28 tot en met 30 september is het Amsterdam Wine Festival in Westergasfabriek. Proef de cultuur, het eten en natuurlijk de wijnen uit de meest fantastische wijnlanden. Deze editie wordt een reis langs Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en oost Europa. Hiernaast zijn er ook te gekke bands en dj’s, dus er mag ook lekker gedanst worden!

shutterstock 387939175 5 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #39

2. Nederlands Film Festival

Bekijk hier het enorm grote aanbod aan allerlei films, op het Nederlandse Film Festival in Utrecht! Naast honderden films organiseert het festival ook talkshows. Het wordt bezocht door filmwetenschappers, producenten, regisseurs filmmakers. Met natuurlijk als hoogtepunt de avond waarop de Gouden Kalveren worden uitgereikt.

3. Musical Mamma Mia

Afgelopen zondag 23 september is de wereldwijde hitmusical Mamma Mia in premiere gegaan in het Beatrix Theater in Utrecht! Het is de feel-good show van het theater. Mamma Mia combineert ABBA’s grootste hits met een komisch en energiek liefdesverhaal over een alleenstaande moeder met haar dochter. Met natuurlijk alle bekende ABBA hits als: ‘Dancing queen, ‘Super Trouper’ en natuurlijk ‘Mamma Mia’.

4. Film: A Simpel Favor

Niks is lekkerder dan op regenachtige dag lekker naar de bioscoop te gaan. Vanaf donderdag 27 september is de stijlvolle thriller ‘A Simple Favor‘ in de bioscoop. ‘Vlogger’ Stephanie volgt een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vrienden Emily te achterhalen. Wanneer ze dieper in Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

5. Wiekent Tolhuistuin

In het weekend van zaterdag 29 tot zondag 30 september gaat de Tolhuistuin 24 uur open! Ontdek deze culturele en culinaire hotspot aan de hand van allerlei events en activiteiten. Op zaterdag gaan de deuren om 19.00 uur open en kan je klokje rond van alles beleven. Aanschuiven bij een diner, bezoek een concert, poëzie luisteren en de hele nacht door kan er gedanst worden.

Wiekent Tolhuistuin 5 x de leukste uitjesagenda voor deze week! #39

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF