fbpx

5 x de leukste hoedjes op Prinsjesdag

Prinsjesdag, een hele belangrijke dag. Naast serieuze cijfers gaat het vandaag natuurlijk ook om de vrolijke hoedjes. Verschillende vormen, maten, kleuren en statements. Dit zijn de vijf leukste hoedjes die vandaag door de ridderzaal paradeerden. 

Máxima

Natuurlijk is Máxima de persoon waar wij het meeste naar uitkijken. Wat heeft ze deze keer weer aan? Haar jurk blijkt op internet gekocht te zijn, wat best opvallend is aangezien de jurken die zij draagt vaak speciaal gemaakt worden voor zo’n gelegenheid. De pastelkleuren van de jurk staan haar immers prachtig. De hoed die ze erbij draagt is wederom écht Máxima. Daar kunnen we niet omheen.

Jolein Klaver

De mooie vrouw van Jesse Klaver heeft gekozen dicht bij haar jurk te blijven, als we kijken naar haar hoed. De paarse tonen staan mooi bij haar donkerblauwe jurk en uiteraard laat ze die kleur dan ook lichtelijk terugkomen in haar hoedje. Haar lippen matchen ook weer perfect. Mooi hoor, Jolein!

https://www.instagram.com/p/Bn3WRTXiLVm/?utm_source=ig_web_copy_link

Dilan Yesilgoz

Wat een leuk beeld zo! Twee stoere vrouwen die een pak verkozen voor een jurk. Hun hoeden matchen ook weer perfect. Het geeft een beetje een country vibe!

Jessica van Eijs

Ook Jessica heeft vandaag Prinsjesdag gevierd met haar zus, wat natuurlijk erg leuk is om samen te doen. De hele troonrede gaat ten slotte over samenkomen. Jessica’s hoed is schotelvormig en in de kleuren zwart en wit, wat weer uitstekend bij haar outfit past!

Marianne Thieme

Oké, dit is geen hoedje, maar zeker leuk om even te laten zien. De PvdD staat wel bekend om hun statements en dat was vandaag ook weer het geval. Op de foto is Marianne Thieme te zien met haar ‘ vegan vleesjurk’ als protest tegen de vleesindustrie. En natuurlijk wel een beetje tegen de beroemde vleesjurk die Lady Gaga ooit droeg. Statement made!


Máxima heeft door de jaren heen wel meerdere opvallende outfits gehad, vooral tijdens Koningsdag pakt zij altijd goed uit met speciaal gemaakte designer jurken. Benieuwd?
Kijk hier! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF