fbpx

5 tips voor het ontwerpen van het geboortekaartje van je dromen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Tijdens deze spannende periode van je leven zijn er zoveel zaken die je moet regelen voordat jouw kleine wondertje ter wereld komt. Eén van de belangrijke zaken is het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje voor de grote dag. Het kan soms lastig zijn om te weten waar te beginnen, dus we hebben vijf handige tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij het creëren van jouw droomkaartje. Succes met het ontwerpen, je gaat er vast iets prachtigs van maken!

1. Van uitsteller naar vroege vogel

Misschien kijk je er al heel lang naar uit, of misschien staat het niet per se bovenaan je to-dolijst: geboortekaartjes maken. We kunnen je verzekeren dat het een goede zet is om er op tijd mee te beginnen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over last minute stress en kun je de mooiste geboortekaartjes ontwerpen en bestellen. Ga ervoor!

2. Laat je inspireren

Je mag je geboortekaartje natuurlijk volledig naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van geboortekaartjes ontwerpen in een dierenthema vol bloemen en bladeren, of juist in minimalistische stijl? Alles kan en is mogelijk! Je kunt ook kiezen om een bestaand ontwerp te bewerken. Zo maak je binnen no-time een prachtig kaartje.

3. Jouw eigen touch

Het geboortekaartje van je baby is het eerste wat mensen te zien krijgen, dus maak het lekker persoonlijk! Je kunt bijvoorbeeld de naam van je kleine wondertje, zijn of haar gewicht en lengte, en natuurlijk de geboortedatum op het kaartje zetten. Overweeg ook om een foto van jullie pasgeboren baby toe te voegen, want dit kan de kaart nóg specialer maken. En heb je al gedacht aan uitnodigingen makenvoor het kraamfeest? Zo kun je het kaartje in dezelfde stijl maken als het geboortekaartje. Hoe leuk!

4. Druk je geluk af

Is jouw geboortekaartje helemaal ready-to-go? Laat deze dan online afdrukken bij een online-editor. Vaak kun je dan ook nog de papiersoort én stijl van de envelop kiezen. En vergeet je geen proefdruk te bestellen? Zo kun je het geboortekaartje alvast even bewonderen voordat deze op de deurmat ploft bij je vrienden en familie.

5. Bestel extra kaarten

Als je bezig bent met het bestellen van je geboortekaartjes, is het slim om wat extra kaarten te bestellen. Op deze manier heb je altijd genoeg kaarten bij de hand als er iets misgaat bij de post of als je iemand vergeten bent. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het bestellen van nieuwe kaarten als je later nog eens iemand wilt verrassen met het geboortekaartje van je kleintje.

Met deze tips maak je het ontwerpproces een stuk makkelijker en ben je klaar om een geweldig geboortekaartje te delen met al jouw familie en vrienden. We wensen je veel succes met de laatste loodjes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF