fbpx

5 manieren om in je vriendschap te investeren + win kaartjes voor de Ladies Night in Assen

Vriendschap maakt ons niet alleen gelukkig, het is ook goed voor onze gezondheid. Natuurlijk is de kwaliteit van je vriendschap daarbij erg van belang. Hoe zorg je er nou voor dat je genoeg investeert in je vriendschap? Wij geven jou 5 makkelijke tips. Bovendien maak jij kans op vier kaartjes voor de Ladies Night bij het Van der Valk Hotel in Assen, dus lees snel verder!

1. Maak tijd voor elkaar vrij

Een goede vriendschap betekent niet dat je elkaar elke week of zelfs meerdere keren per week hoeft te zien. Het zit ‘m juist in de moeite die je voor elkaar doet. Maak tijd voor elkaar vrij, zodat je elkaar regelmatig blijft zien. Laat zien dat jouw vriendinnen belangrijk voor je zijn.

2. Wees positief

Positief in het leven staan, is sowieso een goede eigenschap, maar het geeft ook een boost aan je vriendschap! Door positief te zijn bij je vriendinnen, krijg je uiteindelijk ook een goed gevoel over jezelf.

3. Verras elkaar

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een lach op iemand z’n gezicht te krijgen. Verras je vriendin met iets leuks. Dat kan een klein cadeautje zijn of bijvoorbeeld een kaart waarop jij een lief berichtje schrijft. Kleine dingen hebben vaak een grote impact!

4. Luister naar elkaar

Ben jij dé kletskous van je vriendinnengroep? Probeer af en toe ook het woord aan je vriendinnen te geven. Luisteren naar elkaar is heel belangrijk in een vriendschap. Zo voelt iedereen zich gehoord en gewaardeerd.

5. Plan vaker iets leuks

Ja, we hebben het allemaal druk, maar plan gewoon vaker iets leuks. Heb je volgende week of misschien wel over een maand nog niks gepland? Zet dan alvast iets leuks in de agenda. Ga samen naar de bioscoop, reserveer een high tea om lekker bij te kletsen of ga een dagje naar een welness. Wat je natuurlijk ook nog kunt doen is samen naar de Ladies Night…

Win!

Op dinsdag 6 november vindt de tweede editie plaats van de Ladiesnight Deluxe van Van der Valk Hotel Assen. Tijdens deze avond kun jij genieten van shoppen, modeshows, workshops, lezingen, prijzenshow, hapje en een drankje én ga je naar huis met een leuke attentie. Wij mogen vier kaartjes weggeven, voor jou en drie vriendinnen!

Ladies Night

Hoe kun je kans maken? Stuur een mail met jouw gegevens naar winactie@wendymultimedia.nl. We maken de winnaar morgen bekend!

https://www.instagram.com/p/BdzH6fdnYNX/?utm_source=ig_web_copy_linkWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF