fbpx

5 eigenschappen van het sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen is het astrologisch teken van mensen die geboren zijn tussen 22 mei t/m 21 juni. Tweelingen zijn erg veelzijdig, zowel op mentaals als fysiek gebied. Ze bruisen van de energie en hebben een echte talenknobbel. Ze zijn makkelijk in de omgang en passen zich moeiteloos aan. Tweelingen zijn nieuwsgierig en zijn altijd bezig met de wereld om zich heen. Hun drang om van alles op de hoogte te blijven kan ook vervelend uitpakken, ze steken vaak hun neus in andermans zaken. Door gebrek aan doorzettingsvermogen, gaan Tweelingen snel over op een andere onderwerp.

Flirters

Tweelingen kunnen de gewoonte hebben om erg te sjansen. Ze hebben iets mysterieus en zijn altijd vriendelijk. Hierdoor hebben ze vaak niet eens in de gaten dat ze stiekem vreselijk aan het flirten zijn. Het is in de liefde alles of niets. Wanneer een tweeling meer in je ziet dan alleen een flirt, dan zullen ze ook voor de volle 100 procent voor je gaan.

Snel verveeld

Tweelingen zijn geen fan van een gewoon leven, ze zijn snel ergens op uitgekeken. Ze gaan dan ook graag tegen de stroom in. Ondanks dat ze zelf snel verveeld zijn, zul jij je in het bijzijn van een tweeling niet vervelen. Ze zijn altijd opzoek naar avontuur en leven graag een wild leven. Of het nu om werk gaat, om hobby’s, of wat dan ook, zolang het maar niet saai is.

Nieuwsgierig

Ze hebben een brede interesse en willen overal wel iets van weten. Ze houden nauwlettend in de gaten wat er in de wereld speelt. Soms slaan ze door in hun avontuurlijke nieuwsgierigheid, dit tot ergernis van hun omgeving. Ze bemoeien zich graag met dingen die hun niets aangaat. Onderschat nooit hun vermogen om de onderste steen boven te krijgen.

Rusteloos

Tweelingen zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Door hun altijd aanwezige energie kunnen ze zich al snel beklemd voelen als ze zich in een routine bevinden. In het hoofd van de Tweelingen is het constant druk met gedachten, ideeën en vragen. Wel vinden ze het lastig om zich op één ding te focussen.

Zijn gesloten

Ze kletsen de oren van je kop, maar zodra het onderwerp te persoonlijk wordt, trekken zij een muur op. Het kan even duren voor een Tweelingen zich openstelt. Ze geven zichzelf niet graag bloot omdat ze anderen moeilijk vertrouwen. Tweelingen kunnen je gemakkelijk overhalen om over een ander onderwerp te praten.

Lees hier ook eigenschappen van de stier, vissen en waterman.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF