fbpx

4 leestips om het vakantiegevoel vast te houden

Deze zomer ontspan je niet alleen terwijl je geniet van de zon, je kunt ook ultiem ontspannen door een spannend boek te lezen. Het wordt weer een zomer om nooit meer te vergeten!

Nieuw bloed

Nieuw bloed is het eerste deel van een spannende trilogie van Jet van Vuuren. Oud-rechercheur Barbara van Eck is oneervol ontslagen en brengt sindsdien haar tijd door als kattenoppas. Als ze drie weken oppast in een seniorencomplex en de ene na de andere bewonder komt te overlijden, kan ze niet anders dan op onderzoek uitgaan. Spannend!
‘Nieuw bloed’, Jet van Vuuren, vanaf 10 juli verkrijgbaar, Ambo Anthos, € 17,50

People We Meet on Vacation

Dit heerlijke zomerboek was al een megahit in Amerika, nu is het vertaald in het Nederlands. De twee beste vrienden Poppy en Alex gaan elke zomer samen op vakantie, tot het één zomer helemaal misloopt. Om het weer bij te leggen, besluit Poppy Alex over te halen voor één laatste zomer weg. Als dat maar goed gaat…
‘People We Meet on Vacation’, Emily Henry, Overamstel Uitgevers, € 22,99

Terug naar het eiland

Een meeslepende zoektocht op een prachtig Grieks eiland… In 1946 waren Katerina en Marco, beiden tien jaar oud, beste vrienden op het Griekse eiland Corfu. Toen de burgeroorlog hun dorp bereikte, werden ze gedwongen te vluchten en raakten ze van elkaar gescheiden. Ze beloofden elkaar dat ze hun weg naar het dorp en elkaar zouden terugvinden. Jaren later keert Katerina terug naar het eiland en besluit ze op zoek te gaan naar Marco. Er ontvouwt zich een verhaal van verraad, moed en blijvende sporen van de oorlog, een emotionele reis door haar verleden.
‘Terug naar het eiland’, Yvette Manessis, vanaf 18 juli verkrijgbaar, Luitingh-Sijthoff, € 23,99

De nazaten

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet is er dan eindelijk. Na het overlijden van haar man Michel Brouwers, voelde Karen van der Made geen verbinding meer in Bergen. En na de dood van Simon Vogel, lid van De eetclub en spil in al het duistere dat zich in het kustdorp afspeelde, besloot Karen onder te duiken om nooit meer boven te komen. Ze leeft dan ook al tien jaar met haar twee dochters en zoontje op het Noord-Brabantse platteland. Maar als ze op een ochtend samen met haar zoon Mik wordt klemgereden, blijken sommige banden niet zomaar verbroken te kunnen worden…
‘De nazaten’, Saskia Noort, The House of BooksWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF