fbpx

Deze eilandtips moet je weten als je op vakantie gaat naar Kos

Bijna niets is fijner dan een vakantie op een eiland. Waar de wind altijd voor een koele bries zorgt, de stranden het allermooist zijn en je meteen volledig in de vakantiestand kunt. Van Corendons mooiste eilandbestemmingen verzamelden we de beste tips. Dit keer Kos: een heel fijn Grieks eiland, met de mooiste stranden, maar met ook genoeg mogelijkheden om cultuur te proeven. 

Natuurlijke spa

Ben je een spa-liefhebber? Bezoek dan Embros Thermae, een natuurlijke bron op zo’n tien kilometer van Kos-stad. Het water, vermengd met zeewater, is een aangename 40 graden. De heilzame bron zou onder andere goed zijn tegen pijnlijke spieren en huidaandoeningen. Bijzonder om in het warme water te zitten met uitzicht op zee!

Kos

Dansen in een badhuis

In Kos-stad kun je goed uitgaan. Een van de meest bijzondere clubs is de Hamam Club. De naam zegt het al: hier dans je in een voormalig badhuis, tussen de oude natuurstenen muren van de voorheen gebruikte badruimtes.

Kos

Zomerspecial van WENDY 

De nieuwe extra dikke zomerspecial van WENDY met als thema ‘Zomer op een eiland’ ligt nu in de winkel.  Een feestje om te maken en een feest om te lezen! We waren op de mooiste Nederlandse eilanden voor eilandinterviews met Noortje Herlaar, Edsilia Rombley en Tooske Ragas, reisden af naar Mallorca om binnenkijkers te maken bij Michael en Cindy Pilarczyk en drie andere Nederlanders die op Mallorca wonen en verzamelden de beste eilandtips voor de mooiste eilanden, met onder andere tips voor Curaçao, Kos en Bonaire. Natuurlijk ontbreekt ook Wendy’s lievelingseiland Ibiza niet in dit zomernummer. Daarbij geven we een gratis cursus Spaans weg zodat je deze zomer uit de voeten kunt op je Spaanse eiland, schreef bestsellerauteur Marion Pauw een zinderend zomerverhaal over seks na je vijftigste en vind je in dit nummer de grote zomerhoroscoop. Je koopt de nieuwe zomerspecial van WENDY vanaf nu in de winkel of in onze online shop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF