fbpx

3 tips om bij te verdienen naast jouw drukke baan

We zijn allemaal druk, en velen van ons werken hard voor een goede portie brood op de plank. Dat voor niks de zon opgaat, hoeven wij jou vast niet te vertellen. Toch zijn er een aantal maniertjes om een leuk extraatje te verdienen, zonder al te veel moeite. Zo hoef jij die leuke tas of jas niet meer te laten hangen.

1. Verkoop oude kleding

Draag ik dit nou wel of niet? Kleding wegdoen is vaak lastig, want stel dat we er spijt van krijgen. Toch is het een goede manier om je garderobe op te frissen. Ga eens een avondje voor de spiegel staan, en hak de knoop door. Draag je die ene jas nou nog echt, of hangt hij vooral stof te vangen? Er zijn verschillende manieren waarop je oude kleding kunt verkopen. Kies je ervoor om het via een site te verkopen, dan staat jou slechts één ding te doen; foto’s maken, uploaden en afwachten. Zonder al te veel moeite verkoopt jouw oude kleding zichzelf.

2. Investeer geld

Al die zuurverdiende centen verzamelen zich op jouw bankrekening. Spaar je ergens voor, of wil je het liefst gewoon een buffer opbouwen? Het is natuurlijk fijn om het bedrag op je spaarrekening te zien groeien, maar wist je dat je er ook iets anders mee kan doen? Hiermee bedoelen we investeren. Het gaat hier natuurlijk wel om een beetje gevoel voor timing, maar als je eenmaal een veilig en gebruiksvriendelijk platform hebt gevonden voor je favoriete coins, hoef je alleen nog achterover te leunen en in de gaten te houden hoe de ethereum koers verloopt. Wist je dat je met de ether ook op veel plekken kunt betalen? Het is daardoor eigenlijk een digitale portemonnee.

3. Verhuur je auto of huis

Ben jij veel weg van huis, en sta je ervoor open om jouw huis te verhuren? Veel mensen zijn zoekende naar een plek om te verblijven, zeker als zij voor een korte periode ergens moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een werktrip moeten maken, of iemand die gewoon even ergens anders wil verblijven. Zet eens een oproep op Facebook, en kijk wat er gebeurt. Hetzelfde geldt voor jouw auto, als je deze hebt. Misschien kun jij ‘m eens uitlenen. Je helpt een ander op weg, en jij steekt de euro’s zo in je zak! Twee vliegen in één klap.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF