fbpx

3 redenen waarom post krijgen tijdens de feestdagen zo leuk is

De decemberperiode is bij uitstek de periode waarin we onze geliefden laten weten dat we aan ze denken en elkaar het beste wensen. Ook een periode om (oude) contacten aan te halen en te versterken. En hoe doe je dat het beste? Met het versturen van een kerstkaart. Een persoonlijk kaartje waarmee jij het ultieme kerstgevoel weet over te brengen. Zo genieten we allemaal van de feestdagen. 

Het versturen van kerstkaarten is een leuke aangelegenheid. Er zijn vele soorten en maten kaarten waar je de Kerstsfeer zeker mee weet over te brengen. Door de decemberzegels van PostNL te gebruiken op de envelop maak je het versturen van je kerstkaart extra feestelijk. Dit jaar is het ontwerp feestelijk, nostalgisch en hip, met bonte kleuren, persoonlijke aandacht en warmte. Genoeg redenen om jouw kaartje binnenkort op de bus te doen.

1. Feestelijke verassing

Hoe leuk is het om je huis binnen te stappen en een kaart op de deurmat te vinden. En zeker als je het niet verwacht. Want wat krijg je nou liever? Een heleboel Facebookberichten met de originele tekst ‘Fijne kerst’ of een persoonlijke handgeschreven kaartje?

2. Een kaart prikkelt je zintuigen

Niet alleen is het visueel prikkelender dan een ‘saai’ social berichtje of appje, je kunt hem ook voelen en ruiken. Dat kan niet met een social berichtje of appje. Daarnaast kiezen zij deze kaart persoonlijk voor je uit. Een mooie gedachten dat er moeite wordt gedaan om je te laten weten dat ze aan je denken.

3. Extra decoratie

Kaarten kunnen een kale woning omtoveren tot een knus huis. Nu is je huis vaak al een gezellige boel in aanloop naar de feestdagen, maar een rijtje kerstkaarten kan dan niet ontbreken. De kaarten zijn gekoppeld aan een bepaalde herinnering en dat wekt weer een blij gevoel op. Elke kaart vertelt een ander verhaal.

Samen bezorgen we de mooiste dagen van het jaar

Niet twijfelen om dit jaar weer kerstkaarten te versturen, gewoon doen. Jij kan met dat ene kaartje en persoonlijk geschreven bericht iemand zijn hele dag maken. En dat is het aller mooiste wat er is, toch?! De decemberzegels van PostNL brengen het feestelijke gevoel vanaf de envelop al over. De decemberzegels zijn speciale zegels, die ieder jaar met een nieuw en extra feestelijk ontwerp worden uitgegeven. Je maakt je kerstgroet dus extra feestelijk met een decemberzegel!

De decemberzegels hebben een voordeliger tarief dan de standaard zegels. En met 7.000 verkooppunten en de online webshop zijn de decemberzegels van PostNL nooit ver bij jou vandaan. Met een groot brievenbussennetwerk kan je altijd bij jou in de buurt je kerstkaarten op de bus doen. Limiteer niet om je kerstgroet alleen in Nederland te versturen, het kan ook gemakkelijk en voordelig wereldwijd. Je hoeft in dat geval alleen maar twee decemberzegels te plakken. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF