fbpx

3 jassen die de herfst draaglijk maken

De herfst is in volle gang en eerlijk, we zijn er nu al klaar mee. Regen, kou, donker. Maar we moeten nog wel even, dus hoe zorgen we ervoor dat we de herfst op een fijne en positieve manier doorkomen? We hebben de leukste drie herfst jassen voor je uitgezocht. 

Het Duitse merk s. Oliver helpt ons een handje. Ter ere van hun 50 jarig bestaan hebben ze namelijk een speciale 50 years worn by generations-collectie ontworpen. De hele collectie sluit precies aan op alles wat je nodig hebt.

De teddy coat

Natuurlijk, zo’n dikke warme jas mag niet ontbreken in deze periode. Buiten zijn maakt ons immers gelukkig, dus een warme jas is minstens zo belangrijk. En wel zo fijn, hij is niet zo groot en lang. Hierdoor val je niet weg in deze teddy coat, maar valt deze juist mooi om je lichaam heen. 

soliver 3 jassen die de herfst draaglijk maken

Tussenjas

De tussenjas, eigenlijk zouden we er allemaal een moeten hebben. Niets is veranderlijker dan het weer. De ene dag is het ijskoud, maar de volgende dag valt het wel weer mee. Voor die dag is een tussenjas perfect. Deze stoere jas is warm genoeg om op een zonnige herfstdag te dragen. Bovendien kan je hem ook binnen nog dragen.

1276730.59Z8 front 2 3 jassen die de herfst draaglijk maken

Een geruite blazer

‘s Ochtends wil je natuurlijk het liefst gewoon weer een dikke trui uit de kast plukken. Maar vaak hebben we daar al snel weer een beetje spijt van. Het is soms toch ook veel leuker om iets gekleder de deur uit te gaan. Deze geruite blazer is perfect voor een dagje op kantoor, maar ook ideaal om naar een feestje te dragen. Op een wat warmere dag kun je deze blazer ook goed combineren met een truitje eronder en een dikke sjaal erbij. 

1275621.59N0 front 2 3 jassen die de herfst draaglijk maken

Deze leuke items van s.Oliver zijn onder andere verkrijgbaar bij Wehkamp.

[shopsuite_snippet id=3a9e]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF