fbpx

3 handige dingen waarvan je nog niet wist dat je die met een Quooker kunt doen

Met een Quooker-kraan heb je gelijk kokend water. Hoe fijn is dat? Nooit meer wachten tot het water kookt. Maar wist je dat je met een Quooker ook heerlijke verfrissende drankjes kunt maken? Met de Quooker-kraan haal je het gemak uit één kraan: kokend, warm, bruisend en gefilterd water. Dus of je nu een kop thee, verfrissend drankje of soepje wilt maken, het kan allemaal. Zelfs voor onderstaande handelingen is een Quooker geschikt!

1. Alcoholvrije cocktail maken

Met de Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. En aangezien wij dol zijn op cocktails, hebben wij een heerlijke alcoholvrije variant voor je! Wat dacht je van een cocktail met bruisend water, crushed ice, siroop, vers rood fruit, munt en een schijfje limoen? Lekker toch?!

2. Kaarsvet verwijderen

Met instant kokend water verwijder je gemakkelijk kaarsvet van gladde oppervlakken. Pas wel op, want de voorwerpen kunnen heet worden. Om je vingers niet te verbranden is het aan te raden om het met kokend water afgespoelde oppervlak na te spoelen met koud water of aan te pakken met een theedoek.

3. Babyflesje verwarmen

Je kunt nu heel gemakkelijk je babyflesje verwarmen. Vul het flesje met steriel kokend water en laat deze eerst in de koelkast afkoelen. Wanneer je het flesje voor je baby wilt maken kan je het gemakkelijk au bain-marie opwarmen tot de juiste temperatuur.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF