fbpx

Zo flans je in minder dan 1 minuut een gezonde salade in elkaar

Niets is vervelender dan na een lange werkdag nog een uur in de keuken te moeten staan. Een gerecht dat makkelijk klaar te maken is, is natuurlijk dé uitkomst. Maar we willen ook gezond én daarnaast ook nog eens lekker eten… Wat een eisen, hè? Wij hebben nu de ideale oplossing gevonden.

Toppers

De saladetoppers van Jumbo zijn voor ons een match made in heaven. Met de nieuwe Gemaksgroenten heb je zo een snelle lunch of heerlijke maaltijdsalade klaar gemaakt. Als je dus geen zin of tijd hebt om een gezonde maaltijd te bereiden, is dit echt een uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende toppers voor op jouw salade. Onze favorieten zijn de Griekse– en Italiaanse saladetoppers. De groente is al gesneden. Je hoeft zelf dus helemaal niks meer te doen. Nou ja, alleen nog even de ingrediënten bij elkaar in een kom doen. In drie stappen heb je dus je salade klaar. Zo wordt je eten bereiden toch nog leuk!

Italiaanse salade

Ben jij een echte Italian food lover (net als wij), dan is de Italiaanse saladetopper een goede voor jou. De mix bestaat uit zongedroogde tomaatjes, mozzarella, komkommer, rode paprika, gele paprika, rode ui en rucola. Wij gebruiken verse babyspinazie en de salade dressing van pesto met olijfolie.

Stap 1: doe de spinazie in een kom.
Stap 2:
voeg de topper hieraan toe.  
Stap 3:
maak de salade af met wat dressing.

Griekse salade

Houd je meer van Grieks? Dan heb je mazzel, want de Griekse saladetopper is ook TOP! Deze mix bestaat uit komkommer, witte kaas, ui, cherrytomaten, zwarte olijven, rode-, groene- en gele paprika. Wij gebruiken eikenbladsla en olijfolie als dressing.

Stap 1: doe de sla in een kom.
Stap 2:
voeg de topper hieraan toe.  
Stap 3:
maak de salade af met olijfolie.

Geen smoesjes meer dus om ‘s avonds op de bank te ploffen en je guilty pleasure te bestellen. Boodschappen doen en je eten klaarmaken was nog nooit zo leuk. Eet smakelijk!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF