fbpx

Zo creëer jij je eigen design lamp

Lampen zie je in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Je kunt warm en gezellig licht creëren met de uitstraling van een ouderwetse gloeilamp. Door te spelen met verschillende kleuren, vormen en maten van snoeren, modellen en de lamp zelf kun jij jouw unieke lamp samenstellen. Zo kun je eindeloos variëren en je ontwerp helemaal naar jouw smaak aanpassen.

Warm interieur

Voor een warm interieur zijn warme kleuren natuurlijke een must. Goud- en kopertinten geven al snel een romantische en chique uitstraling. Deze lampen zijn van zichzelf donker met een gouden lichtdraad. Dat staat super mooi bij de warme kleuren in jouw huis

Lamp Calex

Stoer interieur

Door grote lampen te gebruiken wordt een lamp in jouw huis een échte eyecatcher. Kies voor een lamp die een lichtstreep naar beneden heeft lopen voor een trendy en industriële look. Een lamphouder met een betonuitstraling geeft een extra stoer effect.

Lamp calex  betonlook lamp

Landelijk interieur

Voor een landelijk interieur heb je ook lampen met een speciale coating. Een melk coating bijvoorbeeld. Deze witte waas over de lamp geeft de lamp iets zachts. In combinatie met een andere kleur lamphouder ziet een eenvoudige lamp er al snel uit als een echte designerlamp.

Calex lamp melkcoating

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF