fbpx

Wooninspiratie: creëer een tijdloze sfeer in jouw woonkamer met een uniek en op maat gemaakt wijnmeubel!

Hou jij ook van mooie spullen? En vind je dat een goede fles wijn ook gezien mag worden? Een Wijnpaal is een nieuw en verfrissend wijnmeubel en creëert een tijdloze sfeer in jouw interieur! Het zorgt voor een extra ‘wow’ effect en wij vinden het een bijzonder mooi product. Daarom delen we graag wat wooninspiratie met jou.

1. Een bijzonder wijnmeubel van het plafond tot de vloer

Op deze eyecatcher raak je niet snel uitgekeken. Dit design wordt onderdeel van je interieur! Er ontstaat een uniek en zeer functioneel woonaccessoire door de wijnflessen die je er horizontaal inhangt. Er is plek voor 20 wijnflessen dus maak je geen zorgen over onvoldoende opbergplek voor je wijnflessen tijdens een gezellige avond met familie of vrienden.

Nu zal je wel denken: ‘Is die Wijnpaal wel stevig genoeg?’ Daar is geen twijfel over mogelijk… en of die stevig genoeg is! Je installeert de Wijnpaal gemakkelijk zelf. Wanneer je de Wijnpaal binnen krijgt zit er een blokje hout bij. Deze boor je in het plafond en daarop schuif je de Wijnpaal. Het is een fluitje van een cent! Ben je toch bang dat hij niet stevig genoeg is? Kit hem dan extra vast en hang je mooiste en meest lekkere wijnen in je wijnrek!

 

2. Een customized variant: stel je Wijnpaal samen naar eigen smaak!

Wil jij graag een Wijnpaal dat perfect past in jouw interieur? Kies dan voor een custom made variant. Je kunt hem volledig samenstellen naar kleur en afwerking van duurzaam FSC-gekeurd hout. Zo draag je zelfs direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. Dus ook voor de leefomgeving van mens en dier! De lengte kun je zelf doorgeven. Het is een maatwerk meubel waardoor je het gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Na bestelling heb je de Wijnpaal Custom al in huis binnen 15 tot 20 werkdagen en je krijgt maar liefst 10 jaar garantie. Geen zorgen dus. Zij staan altijd voor jou klaar als je vragen hebt!

Wil jij weten hoe je jouw Wijnpaal kunt meten? Op de website van Wijnpaal worden de stappen vanaf het meten tot het monteren nauwkeurig uitgelegd!

 

3. Compact Six wijnmeubel: speels en voor iedereen toegankelijk

In augustus 2018 mocht Wijnpaal dan eindelijk hun nieuwe wijnmeubel laten zien: de Compact Six. Zij wilde een speels en toegankelijk ontwerp maken dat je in een mum van tijd kunt bestellen. Oftewel, een wijnrijk dat je snel in huis kunt hebben. Ook over jouw interieur is goed nagedacht… het Compact Six wijnmeubel is in maar liefst vijf verschillende kleuren gemaakt: zwart, wit, grijs, geel en blauw.

Bij zo’n fantastisch product hoort natuurlijk ook zekerheid. Stel, je wijnrek komt binnen en er is iets mis, Wijnpaal lost het altijd voor je op! Op dit moment krijg je levenslange garantie: top service! Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je hem al in huis en hij komt binnen in een vrolijke doos. De Compact Six verdient dus een vrolijk en mooi plekje in jouw huis waar hij gezien mag worden. Kijk maar eens hoe de trotse eigenaar hieronder dat gedaan heeft. Een echte eyecatcher, vind je ook niet?

https://www.instagram.com/p/BoCKs9fCIRr/?taken-by=wijnpaal

De koude en korte dagen staan alweer voor de deur. En wat is er dan fijner dan een avondje lekker eten met een glaasje wijn met vrienden, familie of je grote liefde? Of gewoon omdat het kan! Bestel daarom jouw (custom) Wijnpaal en plaats deze eenvoudig zelf in huis. Ook als je geen geweldige klusser bent!

BESTEL HIERWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF