fbpx

Gemakkelijk en altijd kaartjes sturen? Gebruik de postzegelcode van PostNL

Ken je dat gevoel? Je wil een kaartje sturen, maar hebt geen postzegels. Met de postzegelcode van PostNL heb je altijd een postzegel bij de hand. De code bestel je binnen één minuut, en schrijf je op de plek waar je normaal een postzegel plakt. Naar wie wil jij weer eens een kaartje sturen?

Je kunt het je vast nog wel herinneren: die ene mooie kaart met persoonlijke boodschap, die je ontving omdat er iets bijzonders is gebeurd. Of gewoon zomaar. Het is eigenlijk altijd leuk om een persoonlijke kaart te versturen of ontvangen. Een kleine verrassing die door jouw brievenbus op je deurmat valt.

Spontaan gebaar

Heb je die vriend of vriendin al een tijdje niet gesproken, maar wil je toch graag laten weten dat je aan hen denkt? Verstuur een kaartje en je zit altijd goed. Door het gebruik van de postzegelcode wordt dit nog leuker, en makkelijker. Heb jij een leuke bijzondere kaart gevonden, en wil je deze zo snel mogelijk op de bus doen?  Binnen één minuut koop je een postzegelcode snel en eenvoudig, per stuk, via de PostNL-app of online. Dit maakt ook het spontaan versturen van kaartjes goed mogelijk. Je kunt de postzegelcode ook gebruiken voor pakketten tot twee kilogram. Mocht je een leuk presentje willen sturen, dan kan dat dus ook. Wij zijn enthousiast!

Makkelijk, snel en handig

De code is zeer eenvoudig aan te maken in de PostNL-app, of online aan te schaffen. De code bestaat uit een unieke combinatie van negen cijfers en letters. Deze schrijf je rechtsboven in rijtjes van drie onder elkaar, zoals je op de afbeelding kunt zien. Mocht je de code onverhoopt toch niet gebruiken, is dat geen probleem. Hij is namelijk nog vijf dagen geldig na aankoop. Je kunt de postzegelcode ook gebruiken voor verzending wereldwijd, dus een kaartje sturen naar die goede vriend of vriendin in het buitenland, is mogelijk. Het is daarnaast ook nog heel praktisch, omdat je geen heel postzegelvel hoeft aan te schaffen. Je kunt de code namelijk per stuk aanmaken. De postzegelcode is makkelijk, snel en handig in gebruik. Wij raden ‘m zeker aan! Naar wie ga jij je eerstvolgende kaartje versturen?

Wil jij graag een kaartje versturen? Klik dan hier om de postzegelcode aan te maken.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF