fbpx

Winnen: Wendy special en twill jack van Anna van Toor

Hoe leuk: wij geven drie keer de Wendy special weg in combinatie met een prachtig twill jack van Anna van Toor ter waarde van  € 139,95. Lees snel hoe je kunt winnen!

De eerste special van Wendy ligt nu in de winkel. De special Kom in je kracht is een special over spiritualiteit en hoe je spiritualiteit op een praktische manier kunt inzetten om dichter bij jezelf te komen en daardoor energieker en krachtiger te worden. Nu we weinig naar buiten kunnen en het echt herfst is een fijn cadeautje! En nog leuker: we geven de special dit keer 3 x weg in combinatie met een prachtig twill jack van Anna van Toor.

Over Anna van Toor

Anna van Toor is een merk van Nederlandse bodem. Net zoals Wendy wil met haar online platform en specials motiveert en enthousiasmeert Anna van Toor vrouwen om in hun kracht te komen en het (zelf)vertrouwen te geven dat nodig is om volledig tot bloei te komen. Een mooie match dus! Want ook mooie kleding kan je helpen om in je kracht te komen. Een mooie outfit kan je dag maken en een goede outfit kan je ook meer zelfvertrouwen geven.

Wendy 2 Winnen: Wendy special en twill jack van Anna van Toor

Hoe kun je winnen?

Volg ons en Anna van Toor op social media en laat ons onder de social media post weten waarom jij graag zou willen winnen!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF