fbpx

Winnen op woensdag: win twee items uit de nieuwe collectie van UNIQLO X Ines de la Fressange

Of we er nou aan willen geloven of niet;  de herfst komt er weer aan. Het is dus tijd om onze kledingkast weer herfstproof te gaan maken. En hoe doe je dat nou beter dan met de nieuwe herfstcollectie van UNIQLO X Ines de la Fressange?! Deze week geven wij twee toffe items uit hun nieuwe collectie weg. Wil jij deze nou winnen? Lees dan snel verder!

Wat kun je winnen?

Wij mogen een jurk (t.w.v. €49,90) en een blouse (t.w.v. €39,90) uit de nieuwe herfst/wintercollectie van UNIQLO X Ines de la Fressange weggeven!

UNIQLO FW21 IDLF 445626 291F079B 30 EUR4990 Winnen op woensdag: win twee items uit de nieuwe collectie van UNIQLO X Ines de la Fressange

UNIQLO FW21 IDLF 442724 231F024B EUR3990 Winnen op woensdag: win twee items uit de nieuwe collectie van UNIQLO X Ines de la Fressange

UNIQLO X Ines de la Fressange

Deze herfst en winter worden alvast goed ingeluid met een nieuwe samenwerking tussen modemerk UNIQLO en Franse ontwerpster Ines de la Fressange. Ze is een lifestyle-icoon en symbool van Franse chique. De collectie is een weerspiegeling van de ‘moeiteloze Franse stijl’.  De collectie bevat verfijnde en ontspannen stijlen, die kenmerkend zijn voor Ines.

De inspiratie voor de collectie is het Zwitserse dorpje Rossinière geweest. Op deze plek brengt Ines haar kerstvakantie door.

Het woord ‘cozy’ past bij de nieuwe items, die nostalgie en warmte uitstralen. De collectie bevat items met ruitdessins en mooie kleine bloem accenten, ensemble breisels in een lamswollen stof en een typisch Ines-stijl mannelijk jasje. Kleine items zoals baretten en herbruikbare boodschappentassen in een grote variatie aan patronen zijn ook inbegrepen. Een collectie met een clean look die een vleugje kleur toevoegt aan het dagelijks leven.

UNIQLO

Meedoen

Ben jij al enthousiast geworden over de nieuwe collectie van UNIQLO en Ines de la Fressange? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en laat via de socials weten waarom jij deze items graag wilt winnen!

[sibwp_form id=48]

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF