fbpx

WINNEN: tickets voor de Love Actually in concert shows

Love Actually in Concert komt naar Nederland, en jullie kunnen erbij zijn! In november wordt een van ’s werelds meest geliefde romantische komedies in vijf steden op HD-scherm vertoond en muzikaal even swingend als sfeervol begeleid door het Noordpool Orkest. Wij mogen tickets weggeven voor de Love Actually in Concert shows in Groningen (4x), Eindhoven (2x) en Nijmegen (2x). Super leuk!

Over Love Actually in Concert

Love Actually is een moderne klassieker die in ieders hart verankerd zit. De romantische komedie van regisseur Richard Curtis heeft een absolute sterrencast in huis. Het script is hartverwarmende vol liefde, tranen, een flinke dosis Britse humor en pakkende soundtrack vol (kerst)klassiekers en muzikale kwinkslagen. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de band ‘All You Need Is Love’ inzet. Love Actually in Concert is het perfect opstapje naar de feestdagen. Een echte feelgood-avond vol energie, die je 100% met een grote glimlach verlaat.

Datums Love Actually in Concert

  • Maandag 18 november        Muziekgebouw, Eindhoven
  • Woensdag 20 november     MartiniPlaza, Groningen
  • Zondag 24 november          De Vereeniging, Nijmegen

WINNEN

Wil jij nou niks missen van dit romantische spektakel in Groningen, Eindhoven of Nijmegen? Reageer dan onder ons bericht met wie jij hier graag naar toe zou willen, en laat weten op welke locatie. Wie weet ben jij er in november bij!

Je kan tot 31 oktober meedoen met deze winactie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF