fbpx

Winnen op Woensdag: win prachtige Espadrilles voor de zomer van Fred de la Bretoniere

Espadrilles zijn handige schoenen voor het warme weer en je stijl je outfit er helemaal mee af. Een echte must-have voor de zomer! Draag deze schoenen onder een zomers jurkje, lichte skinny jeans of luchtige pantalon. Eigenlijk kan het onder elke outfit. En hoe tof is het dat jij deze week een paar kan winnen! 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een prachtige set Espadrilles weggeven ter waarde van €109,95 van Fred de la Bretoniere.

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere gelooft in de kracht van iedere unieke vrouw en wil deze individualiteit in iedere vrouw naar boven brengen op een casual elegante manier door iconische designs te ontwerpen met een casual elegante look. De ontwerpen van Fred de la Bretoniere zorgen ervoor dat de vrouw sterk in haar schoenen staat en zich zelfverzekerd en mooi voelt. De ontwerpen onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de vrouw. Doordat het merk zijn oorsprong kent in 1970 is er een rijke geschiedenis ontstaan. Die jarenlange ervaring in het schoenmakersvak heeft er voor gezorgd dat je het vakmanschap beleeft in zijn puurste vorm en je de liefde voelt voor het ambacht in iedere schoen of tas.

Meedoen?

Wil jij graag Espadrilles van Fred de la Bretoniere winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @freddelabretoniere op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de Espadrilles van Fred de la Bretoniere wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF