fbpx

Winnen op Woensdag: win een Winterwonderland advent box van Little Creations

De maand december draait om kerst, winter en lichtjes. Een advent kalender is al jarenlang erg populair. En hoe leuk is het dan dat wij een advent box weg mogen geven! De Winterwonderland box komt met 12 volledige activiteiten waardoor je om de dag iets kunt maken. In 24 dagen tijd maak je een magisch winterdorp met een schaatsbaan, dorpje, kerstboom, elf op schaatsen en nog veel meer! Door de hoeveelheid activiteiten vind je in deze box ook een grote diversiteit aan materialen. 

Wat kan je winnen?

Wij geven 1x een Winterwonderland adventbox t.w.v €39,95

De box is leuk vanaf 4 jaar.

In de doos vind je per zakje al het materiaal dat je nodig hebt om een activiteit te kunnen maken. Daarnaast zit er zoals altijd ook een kwast en een flesje lijm bij.

De advent box is een limited edition waarmee je een heel speciaal cadeau geeft. Met deze box komt er een heuse fantasiewereld tot leven en is het met elk zakje weer een verassing wat er die dag geknutseld gaat worden.

Over Little Creations

We kennen het allemaal; een drukke baan, een huishouden met van alles te regelen, kind(eren), een partner en daarnaast ook nog tijd vinden om een toffe moeder te zijn die met de meest originele ideeën aankomt. Hoe regel je dat dan allemaal?

Dinja & Marlies ondervonden dit wekelijks. Beiden een drukke baan en een huishouden. Zij wilden graag een kant-en-klare oplossing waarbij creativiteit toegankelijk is voor iedereen zonder dat het te veel moeite kost.

Daarom bedachten zij 1,5 jaar geleden Little Creations. Want hoe kan het dat je tegenwoordig alles thuis kunt laten bezorgen om je leven zo makkelijk mogelijk te maken, maar dat er geen thuisbezorgd vermaak is voor de kids? De leukste knutselbox van Nederland was geboren. En niet zomaar een knutselpakket. Nee, een box vol met activiteiten waar je als ouder en kind helemaal gelukkig van wordt. Alles afgepast aanwezig met handige menukaarten met de mooiste foto’s, een kwast en zelfs lijm. Als ouder moet je helemaal ontzorgd worden was het idee. Niet meer naar verschillende winkels of bedenken wat je dan precies moet maken. Alles is al voor je bedacht; je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. Ook over de materiaalkeuze is nagedacht; het moet er natuurlijk wel leuk uitzien als je die knutsel dan ook nog moet neerzetten in de woonkamer. Een instagramwaardig product; de verpakking is voor mama, de inhoud voor je kind. Win-win!

Bekijk hier meer knutselboxen van Little Creations

Meedoen?

Wil jij graag een winterwonderland knutselbox winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @littlecreations.nl op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij de knutselbox wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF