fbpx

Winnen op woensdag: win een Wendy-special abonnement!

Hebben jullie de zomerspecial al in huis? Mooi! Dan kun je mee doen aan deze leuke winactie, dit keer in samenwerking met onszelf! Wij zijn namelijk érg benieuwd hoe creatief jullie onze zomerspecial op de foto kunnen zetten. Heb jij al een ideetje hoe jij je fotografie kunsten in gaat zetten? 

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op een Wendy-specials jaarabonnement bestaande uit 4 specials, 1 per seizoen.

Wendy special

Wendy van Dijk neemt je in haar Wendy specials mee in haar zoektocht naar geluk en gezondheid. Want wat maakt ons gelukkig en gezond? Dat antwoord is uiteraard voor ieder van ons anders. In Wendy haar specials geeft ze je de handvatten om hierin te groeien. Met verhalen over spiritualiteit, zingeving en gezondheid, door echte verhalen te delen van vrouwen, over de pijn die we allemaal tegenkomen, maar ook over onze veerkracht en met de adviezen van onze experts. Zo kunnen we elkaar helpen en sterker maken. Want dat is wat Wendy iedereen toewenst. Dat je mag zijn wie je bent en in je echte kracht kunt komen.

In de specials, waarvan er per jaargetijde een uitkomt, wordt in elk nummer een ander thema uitgediept. De zomerspecial van Wendy met als thema Zomer van de vrijheid is verschenen op 7 juli. De herfstspecial verschijnt op 19 oktober, de kerstspecial op 15 december.

Zomerspecial Cover 01 Winnen op woensdag: win een Wendy-special abonnement!

Wendy-specials abonnement

Met een abonnement op Wendy haar specials ben je altijd als eerste de special in huis, namelijk een dag voordat de special in de winkel ligt. Daarbij is de bezorging geheel gratis! Dat betekent dat jij als eerste op de hoogte bent van alle trends rondom geluk en gezondheid, de mooiste verhalen en exclusieve interviews.

Als abonnee ben je natuurlijk ook voordeliger uit, 4 edities voor maar €17,50 in plaats van €23,96.

Meedoen

Dit keer geen inschrijfformulier! Wij vragen je een zo creatief mogelijke foto te maken met de afgelopen zomerspecial, deel deze in je story. Vergeet ons niet te taggen @wendyonlinenl

Over twee weken maken wij de winnares bekend. Succes allemaal!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WENDY (@wendyonlinenl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF