fbpx

Winnen op Woensdag: win een vintage denim item van BOAS

Ontdek het unieke vintage denim platform BOAS, waar duurzaamheid, snelheid en het redden van levens hand in hand gaan. Anders dan andere tweedehands shops, combineert BOAS het behoud van een duurzaam karakter met de snelheid van fast fashion, waardoor het concept van ‘fast vintage’ ontstaat. Wat BOAS echt bijzonder maakt, is dat maar liefst 90% van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen die levens redden. Door jouw deelname aan deze winactie draag je niet alleen bij aan een duurzame modebeweging, maar maak je ook direct impact op het verbeteren van mensenlevens.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een denim item naar keuze t.w.v. €100 weg van BOAS.

Over BOAS

Op BOAS zijn onder andere echte vintage jeans van 1873 tot heden te vinden van de merken Levi’s, Wrangler, Lee, Diesel, G-star en Dickies. De denim wordt door BOAS gevonden in de grote kledingstroom die zich op de wereld bevindt met afgedankte artikelen en door samenwerkingen met verwerkers hiervan. Stuk voor stuk worden alle items bekeken en geselecteerd voor de verkoop.. Elk kledingstuk wordt op authenticiteit gecontroleerd, er worden professionele foto’s van gemaakt, de relevante informatie wordt zorgvuldig verzameld en de items worden nauwkeurig opgemeten door de denim-professionals van BOAS zodat de klant altijd de juiste maat aanschaft. BOAS pioniert daarnaast online het bloemenveiling-model. Nadat een broek op BOAS wordt geplaatst daalt twee keer per dag automatisch de prijs. Vindt een consument de jeans die zij willen? Dan kunnen zij het direct aanschaffen, of de gok nemen en wachten tot de prijs nog verder daalt. Na het afrekenen hebben zij hun vintage denim item de volgende dag in huis en hebben zij direct de CO2-uitstoot van een autorit van 27 kilometer en het water van 15 keer douchen bespaard, ofwel 945 liter water.

Naast met snelheid een goede spijkerbroek kopen voor een goede prijs, gaat BOAS nog een stap verder: 90% van de nettowinst van het bedrijf wordt namelijk via de BOAS Lifesaver Stichting gedoneerd aan goede doelen waarmee mensenlevens worden gered zoals onder andere het Against Malaria Foundation en GiveWell.

Sinds de oprichting van BOAS in 2021 is inmiddels €6.500 gedoneerd en is het eerste leven gered. Het bedrijf wordt inmiddels gewaardeerd op €3.34 miljoen. 90% – zo’n €3 miljoen – zal worden ingezet voor het redden van levens, naar verwachting zijn dat er meer dan 600. Om de ‘save jeans, save lives’ droom te verwezenlijken wordt op 18 december een sharefunding campagne gestart op Eyevestor, waarbij wordt gestreefd om minimaal één ton op te halen. De financiering wordt begeleid door Generous Minds en zal onder andere worden ingezet om een flagship store in Amsterdam te openen en het platform verder te verbeteren. Bijdragen kan vanaf €250,- via deze link.

Meedoen?

Wil jij graag een denim item naar keuze t.w.v. €100 euro van BOAS winnen?

  • Volg @wendyonlinenl  en @boas.vintagedenim op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een denim item wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF