fbpx

Winnen op Woensdag: win een SteamOne handstomer

Wassen, drogen, strijken. Het is schadelijk voor je kleding en kan de levensduur verkorten. De stomers van SteamOne zijn dé oplossing om langer te genieten van je kleding. Bovendien is het onderhouden van je kleding een stuk makkelijker met een handstomer. En jij kan nu een SteamOne handstomer winnen! 

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een SteamOne foldable handstomer weggeven t.w.v. €149,00.

Over SteamOne

De Parijzenaren David en Olivier Gabison, de oprichters van SteamOne zijn jarenlang actief geweest in de fashion industrie met hun eigen kledingmerk. Olivier en David Gabison, van oorsprong producenten van confectiekleding, ontdekten de kledingstomer tijdens een verblijf in de Verenigde Staten. De gebroeders huurden daar met grote geplande stomers voor shows, om hun collecties te kunnen presenteren op de catwalk. Toen de twee weer terug waren in Parijs besloten ze de SteamOne hier te ontwikkelen en volledig te richten op de ontwikkeling en verkoop van kledingstomers voor de professionele en de consumentenmarkt. SteamOne heeft één missie: het bieden van de beste technologie en het mooiste ontwerp in praktische, eenvoudig te bedienen apparaten. Speciaal ontwikkeling voor de consument, waarvan de kleding perfect uit moet zien.

Meedoen?

Wil jij graag een handstomer van SteamOne winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @steamone_official op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een stomer van SteamOne wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF