fbpx

Winnen op Woensdag: win een set van twee gezichtsmaskers van G.M. Collin

Gezien de natural look nu helemaal hot is, is een goede skincare routine nog belangrijker dan ooit. Deze week verloten wij daarom 1x het Aqua Mask en 1x het Glow Mask van G.M. Collin. Kan jouw huid wel een heerlijk maskertje gebruiken, en wil jij graag kans maken op deze heerlijke maskers? Lees dan snel verder.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x het Glow Mask en 1x het Aqua Mask van G.M. Collin weg. t.w.v. €103,90.

Over G.M. Collin

Als ontbetwist leider in huidverbeteringsproducten, creëert G.M. Collin alle producten met het continue doel om de meest geavanceerde productformuleringen te bieden. De afgelopen 60 jaar heeft G.M. Collin zijn traditie van uitmuntendheid en innovatie voortgezet met de missie om iedereen de mogelijkheid te bieden om zowel hun unieke schoonheid als absoluut zelfvertrouwen te ontdekken. G.M. Collin ontwikkelt superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid en bereikt ongeëvenaarde resultaten voor alle huidtypen en huidcondities, dankzij haar erkende expertise en innovatieve ingrediënten.

Meedoen?

Wil jij de maskers van G.M. Collin graag winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @gmcollin_nl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom je de maskers van G.M. Collin wilt winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF