fbpx

Winnen op Woensdag: win een set Loungies van hiPPs

De Loungies van hiPPs zijn unieke hamamdoeken/plaids op maat gemaakt voor ligbedden, en voorzien van alle gemakken. De ruime omslag zorgt ervoor dat de doek altijd op z’n plek blijft liggen. Met het handige zijvakje heb je de belangrijkste spulletjes altijd binnen handbereik. Een stijlvolle strand-musthave die je makkelijk meeneemt. Met de comfortabele, functionele en stijlvolle ‘Loungie’ van hiPPs, heb je nooit meer handdoek ergernissen. Ze zijn geweven van het beste en zachtste katoen. Fairtrade en duurzaam. Wordt de ‘Loungie’ jouw nieuwe Beach Friend Forever? Goed nieuws: deze week verloten wij twee keer een set met daarin 2x de Loungie Eye of 2x de Loungie Travel. 

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij 2x een set van twee hamamdoeken van hiPPs.

  • 1x een set met daarin twee keer de Loungie Travel t.w.v. € 109,80
  • 1x een set met daarin twee keer de Loungie Eye t.w.v. €149,80

Over hiPPs

Stijlvol loungen op het strand en in de tuin. De beleving die hiPPs neerzet is (ver)nieuw(end), hip en sluit aan op de wisselende Lifestyle- en woontrend. Het hiPPs assortiment bestaat naast het paradepaardje ‘Loungie’ o.a. uit hamamdoeken, hamam-badjassen, hamam-plaids, strandkussentjes, strandstoeltjes en parasols. De huidige convenience-Lifestyle buiten is niet meer weg te denken.

hiPPs luxury beach life

Meedoen?

Wil jij graag een set van twee hamamdoeken van hiPPs winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF