fbpx

Winnen op Woensdag: win een set Loungies ligbed-hamamdoeken van hiPPs

Nooit meer handdoek-ergernissen met de unieke ‘Loungie’, het paradepaardje van hiPPs . Dé summer-musthave! Small package, Big joy! Een one size fits all luxe hamamdoek, op maat gemaakt voor ligbedden en voorzien van alle gemakken voor een relaxte stranddag. Comfortabel, functioneel en stijlvol. De ‘Loungie’ is extra lang. Door de ingewerkte ruime omslag glijdt de doek niet weg. Je waardevolle spulletjes heb je altijd veilig en makkelijk binnen handbereik met de handige afsluitbare side-pocket. Ze zijn handloom geweven van het beste en zachtste katoen. Fairtrade en duurzaam. Wordt de ‘Loungie’ jouw nieuwe Beach Friend Forever? Goed nieuws: deze week verloten wij twee keer een set met daarin 2x de Loungie Travel en 2x de Loungie Stripe.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij 2x een set van twee unieke ligbed-hamamdoeken van hiPPs.

  • 1x een set met daarin twee keer de Loungie Travel t.w.v. €109,80
  • 1x een set met daarin twee keer de Loungie Stripe t.w.v. € 109,80

Over hiPPs

Stijlvol loungen op het strand en in de tuin. De beleving die hiPPs neerzet is (ver)nieuw(end), hip en sluit aan bij de wisselende Lifestyle- en woontrend. Het hiPPs assortiment bestaat naast het paradepaardje ‘Loungie’ o.a. uit hamamdoeken, hamam-badjassen, hamam-plaids, strandkussentjes, strandstoeltjes en parasols. De huidige convenience-Lifestyle buiten is niet meer weg te denken.

hiPPs luxury beach life

Meedoen?

Wil jij graag een set van twee hamamdoeken van hiPPs winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=200]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF