fbpx

Winnen op Woensdag: win een set IK-KAARTEN van & THIS IS ME

Met de IK KAARTEN kan je genieten van fijne ik-momenten. Even een moment voor jezelf, contact maken met je onderbewustzijn. Wat zegt een woord of kaart jou? En neem écht eens de tijd om te voelen wat de kaarten met je doen. Zo leer je jezelf steeds beter kennen en zal je meer bewustwording krijgen over wat er zich allemaal afspeelt in je onderbewustzijn. Ook kan je de kaarten gebruiken voor mooie gesprekken met dierbaren, op je werk of juist met onbekenden. Deze week geven wij 3x een set IK-KAARTEN weg. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 3x een set IK-KAARTEN van & THIS IS ME weg t.w.v. €29,95.

Over & THIS IS ME

Je koopt dingen voor verschillende momenten, maar wanneer is de laatste keer dat je écht alleen aan jezelf hebt gedacht? Doe dat eens wat vaker! In de self-love shop van & THIS IS ME. De shop voor zelfliefde, zelfkennis en (persoonlijke) ontwikkeling. De ikkaarten zijn dé intuïtieve tool voor #ikmomenten, verbinding met jezelf, elkaar én de wereld om je heen. Laat je daarnaast inspireren door de producten, sessies en initiatieven. Vergroot je bewustzijn. Een moment voor jezelf kan je creëeren op verschillende manieren. Wij zorgen graag voor inspiratie! Zo kan jij met trots zeggen: en dit ben ik!

Meedoen?

Wil jij graag een set IK-KAARTEN van & THIS IS ME winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @ikkaarten op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij een set IK-KAARTEN wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF