fbpx

Winnen op Woensdag: win een set duurzaam beddengoed van Yumeko

Met Yumeko slaap je pas écht goed. Want terwijl jij lekker ligt te dromen, zet Yumeko alles op alles om de wereld een stukje mooier te maken. Dit doen ze met duurzaam bedden- en badgoed van hoge kwaliteit. De duurzame dekbedovertreksets van Yumeko zijn gemaakt van biologisch katoen of gewassen linnen en helpen je gegarandeerd naar dromenland. En jij kan een set duurzaam beddengoed winnen!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer een overtrekset katoen satijn double face Olive of Dill Flower 200×220 cm weggeven t.w.v. € 159,99  

Beide sets zijn gemaakt van het zachtste, biologische katoen. Het 100% biologische katoen is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Je weet dus zeker dat je overtrekset 100% eco is. Zacht voor jou, zacht voor de wereld.

Over Yumeko

Dromen kunnen de wereld veranderen. Want in essentie begint alles met een droom. Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. De gehele keten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Yumeko is er voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken – en de wereld wat schoner en eerlijker. Change the world sleeping.

Bekijk hier meer producten van Yumeko

Meedoen?

Wil jij graag een set duurzaam beddengoed van Yumeko winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @yumekohome op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een set duurzaam beddengoed wil winnen en welke set jouw voorkeur heeft (de katoen satijn double face Olive of Dill Flower)
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yumeko (@yumekohome)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF