fbpx

Winnen op woensdag: win een RainPharma Jungle Beauty Adventure box!

We gaan weer richting de koudere dagen en dat merkt onze huid ook! Het is belangrijk om tijdens deze frisse dagen goed voor je huid te zorgen, zodat deze niet uitdroogt. Hoe doe je dat nou beter dan met de verzorgende producten van RainPharma?! Deze week kun je kans maken om een Jungle Beauty Adventure box van RainPharma te winnen! Lees snel verder om mee te doen aan deze leuke winactie.

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 10x de RainPharma Jungle Beauty Adventure box met een totaalwaarde van €96,- aan producten weggeven! Dit is wat er in de box zit:

  • Moisturising Lip Guard 10ml
  • Exceptional Hand & Nail Cream 20ml
  • Freshen Up 20ml
  • Freshen Down 20ml
  • Skin Wash Pink Grapefruit 60ml
  • Room Spray Lemongrass 50ml
  • Baby Daily Oil 20ml
  • Soothing Hand Bath Milk 20ml
  • Refreshing Foot Massage Oil 20ml
  • Body Wonder Towel

PHOTO 2021 09 28 10 43 10 Winnen op woensdag: win een RainPharma Jungle Beauty Adventure box!

RainPharma

RainPharma maakt verzorgende producten voor de huid en lippen. Naast deze verzorgende producten voor de huid verkopen ze ook voedingssupplementen, shakes en dieetboxen. Alles om ervoor te zorgen dat je zowel van binnen, als van buiten gezond blijft!

Daarbij zijn de producten 100% Belgisch en natuurlijk. RainPharma maakt eerlijke no-nonsense producten. Wat 12 jaar geleden begon met enkele voedingssupplementen groeide uit tot een uitgebreide collectie natuurlijke producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. RainPharma is 100% made in Belgium, zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in België.

Het merk werkt zoveel mogelijk met ingrediënten uit eigen land of uit directe buurlanden. Overdreven claims en hocus pocus- ingrediënten laten ze liever achterwege. RainPharma producten zijn 100% natuurlijk. Ze dragen zorg voor de massa goede bacteriën op onze huid en respecteren haar natuurlijke balans. Ook kiezen zij heel bewust voor betaalbare producten, zonder aan kwaliteit, efficiëntie of duurzaamheid in te boeten.

Jungle Beauty Adventure box

In de luxueuze Jungle Beauty Adventure box van RainPharma ontdek je tien nieuwe producten die zorgvuldig voor jou zijn geselecteerd. De producten geven zin om je huid extra te verzorgen en haar nog harder te laten stralen. Ze zitten boordevol natuurlijke krachtpatsers die lief zijn voor je huid. Ben jij klaar voor jouw natuurlijke metamorfose?

Meedoen

Zou jij graag zo’n leuke box van RainPharma willen winnen? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op onze socials te laten weten waarom jij wel kans wilt maken op deze heerlijke box?

[sibwp_form id=52]

Heb je al gehoord van de mysterieuze I wonder set?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RainPharma (@rainpharma)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF