fbpx

Winnen op Woensdag: win een PJR Care Led-ish Luxury at home nail salon

Wist je dat de toxische stoffen in nagellak onder andere hoofdpijn, migraine, misselijkheid, problemen aan de luchtwegen, verstoring van het hormoonsysteem en duizeligheid kunnen veroorzaken? Tijd om daar verandering in te brengen dacht PJR Care, met als resultaat glamorous, eco-vriendelijke, 16 FREE nagellakken waarbij er geen concessies worden gedaan aan kleur, durability en kwaliteit. Daar zeggen je nagels geen nee tegen toch?!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer de PJR Care Led-ish Luxury at home nail salon weggeven t.w.v. €149,99. De at home nail salon bestaat uit:

1x Led-ish Led Lamp by PJR Care
1x Led-ish Top Coat
1x kleur: Courage
1x kleur: Endless
1x Nail pusher 1x Nail scraper
1x PJR Care Nail Polish remover
1x PJR Care Cuticle Oil

Ook verkrijgbaar via Douglas.nl.

PJR Care

Werkzaam als Business Class stewardess was uiterlijke verzorging, en dus ook knap gelakte nagels, een must tijdens medeoprichtsters Jennifer’s voormalige werk. Na tientallen merken te hebben gedragen, stuitte ze toch elke keer weer op hetzelfde probleem: geen enkele nagellak was bestand tegen de lange vluchten en de vele handelingen die ze aan boord moest verrichten. Gellak leek een oplossing, echter na het verwijderen met aceton waren Jennifer’s nagels zwak en dun en braken regelmatig af. Dit moet anders kunnen dacht ze, en zo het geschiedde. Samen met haar man Pim startte ze een grondig onderzoek naar nagellak, dat tot hun grote verbazing vol met gifstoffen bleek te zitten. Op zoek naar de perfecte formule zonder al deze schadelijke stoffen dus, die veiliger is voor de gebruikster maar ook voor het milieu. En zo is PJR Care in 2018 een feit.

Nieuw in de groeiende PJR Care collectie is Led-ish, een nagellak met de eigenschappen van gellak die je aanbrengt als een normale nagellak. Je brengt de Led-ish nagellak aan met slechts 2 lagen plus top coat en hard het binnen 120 seconden uit onder de speciale PJR Care Led Lamp. Verwijderen is snel en gemakkelijk met PJR Care’s (non) aceton nagellak remover, zo verander je super snel van kleur, zonder schade aan de natuurlijke nagel en biedt hiermee het beste alternatief voor gellak, acryl, SNS- en gelnagels. Uiteraard is Led-ish 16FREE , dierproefvrij en 100% vegan.

Meedoen?

Wil jij graag de PJR Care Led-ish Luxury at home nail salon winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF