fbpx

Winnen op Woensdag: win een Philips S7807 Bluetooth speaker

Of je nu naar het strand gaat (bijvoorbeeld in Ibiza!) of gaat sporten in het park, de Philips S7807 Bluetooth speaker kan in alle omstandigheden worden gebruikt dankzij het stof- en waterdichte ontwerp. En door zijn formaat – 10,4 x 10,4 x 28 cm – past de speaker niet alleen perfect in je tas, maar biedt hij ook nog eens een uitstekende audiokwaliteit. 

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 2 keer een Philips S7807 Bluetooth speaker weggeven t.w.v. € 399,98.

Philips Sound

Philips Sound biedt een veelzijdige reeks aan audioproducten, waaronder premium noise-cancelling hoofdtelefoons, slimme in-ears en sportieve modellen met hoog comfort. Het merk lanceerde onlangs hun nieuwe innovatieve sportcollectie voor ultiem comfort en smart functies om je work-out een extra boost te geven. Zo bieden de modellen niet alleen hoog comfort vanwege de speciaal ontwikkelde designs voor verschillende sporten, maar zijn ze ook nog eens voorzien van slimme features om jouw sportprestaties te meten. Om alle soorten sporters te voorzien van beste kwaliteit, ging Philips Sound o.a. een samenwerking aan met Team Jumbo Visma om de feedback van professionele sporters te verwerken in productontwikkeling.

Je leest hier meer over de sportieve audioproducten van Philips Sound

Meedoen?

Wil jij graag de Philips S7807 Bluetooth speaker winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @philipssound op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de Philips S7807 Bluetooth speaker wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=116]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF