fbpx

Winnen op Woensdag: Win een paar schoenen van de Anouk Hoogendijk X Cruyff

Anouk x Cruyff lanceren de nieuwe fall/winter 2023 ‘𝙎𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙚𝙙 𝙗𝙮 𝘼𝙣𝙤𝙪𝙠’ voor diegenen die altijd in beweging zijn. In ons moderne, snelle leven is tijd maken voor jezelf key. Of je nu voortdurend onderweg bent of gewoon op zoek bent naar een moment om van te genieten. Anouk Hoogendijk; moeder, motivator en voormalig professioneel voetballer, weet dit maar al te goed. Deze veelzijdige collectie biedt daarom voor elke gelegenheid een perfect paar schoenen. Anouk’s stijl -een combinatie van stoer en elegant- komt in de nieuwe collectie weer perfect samen. Elk paar combineert stijl en comfort om ervoor te zorgen dat je op je best bent tijdens drukke dagen.

Wat kun je winnen?

Win een van de vier paar schoenen uit de collectie van Anouk Hoogendijk X Cruyff.

Over Cruyff


Cruyff is een lifestylemerk en de grondlegger van Football Luxury. Het merk biedt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxueuze uitstraling, waardoor je altijd voorop loopt. Als eerbetoon aan Johan Cruyff’s gedrevenheid, eigenwijsheid en revolutionaire geest streeft Cruyff ernaar om de wereld te veroveren met een vleugje Cruyff. De combinatie van functie, stijl en zelfvertrouwen is verweven in de ziel van het Cruyff-merk, met functionele ontwerpen, comfort, vakmanschap, kwaliteit, geavanceerde materialen en stijl diepgeworteld in hun producten.

Meedoen?

Wil jij graag een paar schoenen winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @cruyff op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een paar schoenen wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=241]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF